DIGITAL SHAPERS 2019

DIGITAL SHAPERS 2019

Centar Kaptol BoutiqueCinema by Cinestar, Zagreb

Name Price Quantity
Regularna pojedinačna
900.00 HRK
Studentska regularna pojedinačna
360.00 HRK
Paket regularnih ulaznica 3+1
Promotion - Take 4 and pay only 3!
900.00 HRK
Paket od 4 ulaznice od kojih je 1 gratis
Paket regularnih ulaznica 6+3
Promotion - Take 9 and pay only 6!
900.00 HRK
Paket od 9 ulaznica od kojih su 3 gratis
Napredna radionica –marketing data i tehnologije, promjene u retargetingu, 3rd party podaci
free
Broj prijava je limitiran i sudjelovanje je moguće isključivo uz ulaznicu. Radionica je besplatna uz kupljenu ulaznicu za konferenciju.
Basis
Discount
Total:
0.00 HRK
Basis
Discount
Total:
0.00 HRK
Apply

{{promoCodeMessage}}

Payment methods

  • Cards
  • Bank transfer

More about the event

DIGITAL SHAPERS 2019

Nakon iznimno uspješnog drugog izdanja konferencije Digital Shapers, koja je prošle godine okupila više od 750 sudionika, RTL priprema njezino treće izdanje. O aktualnim temama i zbivanjima u digitalnim procesima govorit će istaknuti domaći i strani stručnjaci koji će pokazati najbolje primjere iz prakse i predstaviti konkretna rješenja za kompanije.

Digitalna transformacija ili četvrta industrijska revolucija svjesna je transformacija poslovanja uz pomoć digitalnih tehnologija, te je jedna od ključnih tema moderne ekonomije. Ona najčešće obuhvaća digitalizaciju postojećeg poslovanja te kreiranje novih proizvoda ili usluga uz pomoć digitalnih tehnologija, a upravo su ti procesi neiscrpni izvor inspiracije.

I ove će se godine u sklopu konferencije izabrati Digital Shaper godine, osoba ili kompanija koja je svojim radom dala doprinos digitalizaciji i promjeni Hrvatske. Prošle godine je to priznanje dobio Damir Sabol, osnivač i izvršni direktor tvrtke Photomath i tvorac istoimene najpopularnije svjetske aplikacije za izračun matematičkih zadataka.