DigiDeck23 - najveća građevinska konferencija digitalnih tehnologija

DigiDeck23 - najveća građevinska konferencija digitalnih tehnologija

location-iconMozaik Event Centar, Zagreb

More about the event

Register for DigiDeck23 - najveća građevinska konferencija digitalnih tehnologija, 16.11.2023. in Mozaik Event Centar, Zagreb

DigiDeck je prva građevinska konferencija na području Jugoistočne Europe posvećena digitalnim rješenjim u graditeljstvu.

Centar za digitalnu izgradnju Hrvatska u suradnji s firmama partnerima, 16.11. po drugi put u Zagrebu organizira najveću konferenciju digitalnih tehnologija u graditeljstvu na području jugoistočne Europe pod nazivom DigiDeck23.

Zagreb će 16. studenog u Mozaik Event Centru ugostiti svjetske i domaće građevinske stručnjake koji će kroz cjelodnevni program, predavanja i panel diskusije predstaviti korištenje naprednih tehnologija i usvajanje novih procesa na građevinskm projektima i u uredima.

U organizaciji Centra za digitalnu izgradnju Hrvatska i partnerskih firmi, DigiDeck predstavlja vrhunski regionalni događaj koji okuplja vodeće stručnjake, profesionalce i entuzijaste građevinske industrije. Konferencija pruža platformu stručnjacima da podijele svoje znanje kroz zanimljiva predavanja, panel rasprave, interaktivne radionice i neizostavne štandove.

KONFERENCIJA

Posjetitelje očekuju stručna know-how predavanja, tips&tricks prezentacije i korisni savjeti o primjeni digitalnih procesa, BIM implementaciji i provedbi digitalne transformacije u graditeljstvu.  Uz predstavljanja partnera, na jednom mjestu posjetitelji mogu pronaći informacije vezane za najnovija softverska i hardverska rješenja u graditeljstvu.

Uskoro objava imena izlagača -> DigiDeck23

SAJAM

Pored konferencijskog i predavačkog dijela, kroz neizostavne štandove i showcaseove predstavit će se distributeri softvera i hardvera namijenjenih građevinskoj industriji. Kroz jednodnevnu konferenciju posjetitelji će imati priliku na jednom mjestu upoznati se s vrhunskim tehnologijama za projektiranje, praćenje i izvođenje građevinskih projekata.

AFTER PARTY

Nakon konferencijskog dijela, u večernjim terminima vas očekuje DigiDeck23 After Party! Ovaj nezaboravan događaj bit će održan kao završnica konferencije, pružajući vam priliku za opuštanje, druženje i nastavljanje razgovora s kolegama i stručnjacima iz industrije. Više informacija o lokaciji i satnici donosimo uskoro.

Uskoro objava programa -> DigiDeck23

Web: https://cdih.hr/digideck23/

Instagram: DigiDeck23

Facebook: DigiDeck23

 

 

Share event: