DALMATINO & CAMBI. / Kula Kamerlengo (Trogir) 22.07.

DALMATINO & CAMBI. / Kula Kamerlengo (Trogir) 22.07.

location-iconKula Kamerlengo, Trogir

DALMATINO & CAMBI. / Kula Kamerlengo (Trogir) 22.07.

More about the event

Buy tickets for DALMATINO & CAMBI. / Kula Kamerlengo (Trogir) 22.07., 22.07.2023. - 23.07.2023. in Kula Kamerlengo, Trogir

Dalmatino i CAMBI. miljenici su publike koji će 22. srpnja u Trogiru raspametiti posjetitelje koncerta u srednjovjekovnoj Kuli Kamerlengo.

Grupa Dalmatino na glazbenoj sceni prisutna je već više od 20 godina. Osvajači su Porina za novog izvođača godine te zlatne i srebrne ploče, a neke od pjesama kao što su Dajem ti rič, Dvi sestre blizanke, Ditelina s čet'ri lista, kao i najnoviji singl Refužo danas su već dio opće pop-kulture. Prošle godine su - pazite sad - tri puta rasprodali koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski u Zagrebu, u svome Splitu su do zadnjeg mjesta ispunili legendarnu dvoranu Gripe, a za Božić su održali koncert karijere u prepunoj zagrebačkoj Areni.

Pop sastav CAMBI. šira javnost upoznala je zahvaljujući hit pjesmi “Zaljubljen” koju su izveli na Dori, Hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije. Proteklih godina surađivali su s Giulianom (“Zovem prijatelje moje”), Nenom Belanom (“Oceani ljubavi”, “Ne volin jugo”), a s hit singlom “Bambina mia”, u suradnji s legendama hip hopa TBF-om, pobijedili su na Splitskom festivalu. U siječnju su predstavili album “Zaljubljen” na kojem osim gore navedenih pjesama ističemo pjesmu “Moja duša”.

Koncert je stajaćeg karaktera i nisu dostupna sjedeća mjesta. Ulaz se otvara u 20.30 h, a početak koncerta je oko 21.00 h.

Rezervacije visokih barskih stolova za do 6 osoba primaju se u inbox Instagram stranice @tinel.koncerti te WhatsApp porukom na 0989652509 uz uvjet kupnje boce žestokog pića ili dvije boce vina.

Share event: