CULTIVA ZAGREB 2023

CULTIVA ZAGREB 2023

HALA Zagreb, Zagreb

More about the event

Buy tickets for CULTIVA ZAGREB 2023, 26.05.2023. - 28.05.2023. in HALA Zagreb, Zagreb

DOBRO DOŠLI NA PRVI CANNABIS EXPO U HRVATSKOJ
Međunarodna izložba kanabisa!
Uz GLAZBENI FESTIVAL i bogati zabavni program!

CULTIVA ZAGREB održat će se od 26. do 28. svibnja 2023. u HALA Zagreb.

Riječ je o prvoj trgovačkoj izložbi kanabisa u Hrvatskoj. Uz izložbu u zatvorenom, glazbeni festival održat će se na vanjskom prostoru.

Ovaj uzbudljivi događaj posjetiteljima pruža priliku da istraže i nauče više o mnogim upotrebama i prednostima konoplje. Od uzgoja i žetve do proizvodnje i prodaje, ovaj sajam savršeno je mjesto za potpuni pregled konoplje.  Posjetitelji će imati priliku učiti od stručnjaka iz industrije, umrežiti se s vodećim proizvođačima i distributerima konoplje te istražiti najnovije proizvode i inovacije u industriji kanabisa. Pridružite nam se na danu obrazovanja, inspiracije i umrežavanja dok slavimo nevjerovatnu moć konoplje.

Poziv svim ljubiteljima glazbe! Dođite i pridružite nam se na danu uz melodije i dobre vibracije na glazbenom festivalu. Ovaj događaj koji se održava izvan HALA-e bit će savršen način da uživate u nekim od svojih omiljenih izvođača i otkrijete nove. Kamioni hrane i prodavači koji prodaju razne ukusne poslastice, stoga dođite gladni i spremni uživati u danu ispunjenom zabavom.

Line-Up:

organizira FORESTATION, a pokreće ROADTRIPPERSOUNDSYSTEM

Friday 26.5. 

Little Vex
Andrea
Feeks
Groove Playaz
Haris Pilton 

Saturday 27.5.

Roadtripper 3000
Kiwi In Space
DUBMX
High Grade Commanda
Banana Zvuk

Sunday 28.5.

Yantar
Richma
Kudjo
GyPsy Brothers
Klaada

 www.cultiva.hr