Business in Gaming konferencija, Visoko Učilište Algebra, Zagreb | Wednesday, 22.02.2023., 09:00h | Entrio.hr
Business in Gaming konferencija

Business in Gaming konferencija

Visoko Učilište Algebra, Zagreb

More about the event

Register for Business in Gaming konferencija, 22.02.2023. in Visoko Učilište Algebra, Zagreb

BIG CONFERENCE

Konferencija o velikom biznisu unutar najbrže rastuće gaming industrije

Renomirani stručnjaci i profesionalni gameri najavit će nove trendove i predstaviti vještine potrebne da uhvatimo korak s budućnošću koja je započela

Gaming industrija je najbrže rastuća industrija u svijetu s eksponencijalnim rastom posljednjih nekoliko godina. U Hrvatskoj godišnje uprihodi više od 500 milijuna kuna i nastavlja strelovito rasti.

 Upravo je globalnom tržištu videoigara koje trenutno vrijedi 180 milijardi dolara i i najbrže je rastući oblik zabave na svjetskoj razini posvećena BUSINESS IN GAMING CONFERENCE u organizaciji GameHub-a i uz eksluzivno medijsko pokroviteljstvo Večernjeg lista koja će se održati u Algebri u Zagrebu 22. veljače 2023. s početkom u 09:00 sati. Ova poslovna konferencija prva je u svojoj niši posvećena razvoju, promociji i rastu gaming industrije, kao i prateće industrije.

Konferencija će okupiti renomirane stručnjake iz gaming biznisa i profesionalne gamere koji će najaviti nove trendove i predstaviti vještine potrebne da uhvatimo korak s budućnošću koja je započela. O velikom biznisu unutar gaming industrije raspravljat će poznata imena iz najuglednijih tvrtki.

Program konferencije i sve detalje možete pronaći na big.gamehub.hr