Business in Gaming konferencija

Business in Gaming konferencija

location-iconVisoko Učilište Algebra, Zagreb

Business in Gaming konferencija

More about the event

Register for Business in Gaming konferencija, 22.02.2023. in Visoko Učilište Algebra, Zagreb

BIG CONFERENCE

Konferencija o velikom biznisu unutar najbrže rastuće gaming industrije

Renomirani stručnjaci i profesionalni gameri najavit će nove trendove i predstaviti vještine potrebne da uhvatimo korak s budućnošću koja je započela

Gaming industrija je najbrže rastuća industrija u svijetu s eksponencijalnim rastom posljednjih nekoliko godina. U Hrvatskoj godišnje uprihodi više od 500 milijuna kuna i nastavlja strelovito rasti.

 Upravo je globalnom tržištu videoigara koje trenutno vrijedi 180 milijardi dolara i i najbrže je rastući oblik zabave na svjetskoj razini posvećena BUSINESS IN GAMING CONFERENCE u organizaciji GameHub-a i uz eksluzivno medijsko pokroviteljstvo Večernjeg lista koja će se održati u Algebri u Zagrebu 22. veljače 2023. s početkom u 09:00 sati. Ova poslovna konferencija prva je u svojoj niši posvećena razvoju, promociji i rastu gaming industrije, kao i prateće industrije.

Konferencija će okupiti renomirane stručnjake iz gaming biznisa i profesionalne gamere koji će najaviti nove trendove i predstaviti vještine potrebne da uhvatimo korak s budućnošću koja je započela. O velikom biznisu unutar gaming industrije raspravljat će poznata imena iz najuglednijih tvrtki.

Program konferencije i sve detalje možete pronaći na big.gamehub.hr

 

Share event: