Bug Future Show 2023

Bug Future Show 2023

location-iconMozaik Event Centar, Zagreb

More about the event

Get your tickets for Bug Future Show 2023, 02.02.2023. in Mozaik Event Centar, Zagreb

Bug Future Show 2023 je cjelodnevno događanje koje se sastoji od programa s keynote predavanjima, panel-raspravama, video-reprodukcijama i interaktivnim točkama, raspoređenima na tri paralelna „stagea“. Pod motom „Perfect Ten“, sav će sadržaj BFS-a 2023 biti usmjeren ka tehnologijama za „perfektnu desetku“, uz naglasak na sve ono što je sveukupno „perfektnih deset“ BFS-ova od samih početaka uvijek isticalo u prvi plan, a to je razmišljanje i djelovanje izvan okvira, na istovremeno disruptivan i konstruktivan način.

Teme će biti vezane uz moć tehnologije da širi vidike, znanja, afinitete, mogućnosti i spoznaje, pa planiramo dovesti najprominentnije, najistaknutije i najprovokativnije govornike koje i sami ocjenjujemo „perfektnom desetkom“, te će ovogodišnji program BFS-a ponuditi publici znanja, iskustva i poruke o ulozi suvremenih tehnologija u kreiranju njihove svakodnevice, ali i vrijednosnog sustava temeljenog na toleranciji, prijateljstvu i uživanju u zajedničkoj strasti prema inovativnom.

bfs.bug.hr
#bfs2023

Prijavom na BFS 2023 pristajete da vaše osobne podatke koristimo u svrhu informiranja o aktualnoj konferenciji te o budućim događanjima u organizaciji Bug d.o.o. Svoju privolu za informiranje možete povući bilo kada, odjavom prilikom dobivenog e-maila, ili slanjem direktnog e-maila organizatoru.

Share event: