Brundanje 2024 - Craft, Rock & Street Food

Brundanje 2024 - Craft, Rock & Street Food

location-iconPivovara Medvedgrad, Zagreb

Brundanje 2024 - Craft, Rock & Street Food

Tickets / services / products

Price

Quantity

Ulaznica za prvi dan Brundanja - 5.7.2024.

1.50 EUR

Ulaznica vrijedi samo za prvi dan Brundanja, za 5.7.2024.

25.00 EUR

Ulaznica vrijedi samo za prvi dan Brundanja, za 5.7.2024.

Ulaznica za drugi dan Brundanja - 6.7.2024.

1.50 EUR

Ulaznica vrijedi samo za drugi dan Brundanja, za 6.7.2024.

25.00 EUR

Ulaznica vrijedi samo za drugi dan Brundanja, za 6.7.2024.

Tickets:

0.00 EUR

x Fee :

0.00 EUR

Total:

0.00 EUR

More about the event

Buy tickets for Brundanje 2024 - Craft, Rock & Street Food, 05.07.2024. - 07.07.2024. in Pivovara Medvedgrad, Zagreb

Glavna proslava 30. rođendana Pivovare Medvedgrad ove će se godine protegnuti na puna dva dana! U kalendare spremite petak, 5. srpnja i subotu, 6. srpnja 2024. kada vas u dvorištu Pivovare Medvedgrad čeka Brundanje – Craft, Rock & Street Food festival!

Prošlogodišnje, premijerno izdanje Brundanja postavilo je visoku ljestvicu ovogodišnjem. Doda li se tome činjenica da jubilarna proslava zaslužuje obilježavanje sa stilom, Pivovara Medvedgrad odlučila vam je pripremiti najjači rock događaj u Hrvatskoj!

U dvorištu pivovare, u Huzjanovoj ulici 36, s početkom od 17 h i ove ćete godine moći iskusiti pivovaru svim čulima s više od 10 različitih vrsta Medvedgrad piva, dvije pivske premijere, uz razgledavanje pivovare, odlične rock koncerte te vrhunski street food.

Kroz dvije žestoke glazbene večeri provest će vas najveća imena hrvatskog rocka: Pips Chips & Videoclips, Let 3, Goran Bare i Majke, Jura Stublić & Film, Kojoti, Savršeni Marginalci i Jonathan. 

Petak, 5. srpnja 2024.

  • Zagrijavanje kreće s riječkim bendom Jonathan, koji je prošle godine na istoj adresi oduševio publiku, a ove godine obećava još veći spektakl i upoznavanje sa stvarima s novog albuma.
  • Nakon Jonathana stižu legendarni Goran Bare i Majke. Baretove duboke i emotivne tekstove, isprepletene s nevjerojatnom glazbenom kompozicijom, stvorile su himne koje su dotakle srca mnogih diljem regije. Majke, bend koji je stvorio sa svojim prijateljima, ne samo da prate Baretove korake, već ga nadopunjuju i stvaraju jedinstvenu glazbenu simfoniju.
  • Večer će zaokružiti još jedan riječki bend, Let 3. Dobro je poznato da oni nisu samo bend, oni su iskustvo. Njihova glazba izaziva granice, probija tabue i otvara vrata prema neistraženim prostorima ljudske mašte. Njihovi stilovi su izazovni, ritmovi zarazni, a scenski nastupi nezaboravni.

Subota, 6. srpnja 2024.

  • Drugu večer otvaraju Savršeni Marginalci, četvorka koju čine Suba, Zoki i Šoki iz Hladnog piva te Krmpa iz Deafness By Noize. Nakon više od trideset godina na sceni, dečki nastavljaju svoju glazbenu misiju u novoj kombinaciji, svirajući isključivo prva tri albuma Hladnog piva.
  • Kojoti, domaći blues rockeri, i prošle su godine oduševili u dvorištu pivovare. Devedesetih su podigli hrvatski rock na neviđene visine, isti put nastavljaju i danas, a vas će podići na noge i tu subotu. 
  • Jura Stublić & Film, legendarni hrvatski rock glazbenik i kantautor, jedan je od najistaknutijih glazbenika Novog vala i rock kulture na ovim prostorima. Pripremite se za nezaboravno glazbeno iskustvo koje će vas odvesti kroz vremensku kapsulu Jure Stublića, sa svim njegovim hitovima koji su obilježili generacije.
  • Večer i Brundanje kulminirat će nastupom Pips Chips & Videoclipsa, senzacije hrvatske glazbene scene. Predvođeni legendarnim Ripperom, ističu se svojom jedinstvenom kombinacijom stila, tematske provokativnosti i vizualne privlačnosti. Očekuje vas repertoar obožavan od strane njihove vjerne publike! 

Svoj najdraži pivski stil moći ćete odabrati između više od 10 vrsta Medvedgrad piva i dvije pivske premijere, a da bi se moglo popiti, mora se dobro i pojesti. Vrhunski street food servirat će vam:

Picnic – zadarska ekipa već se puno puta dokazala kvalitetom i osvojenim nagradama za svoju ponudu hrane, a prošle godine i na samom Brundanju;

M Brothers – čiji vas mesni specijaliteti neće ostaviti ravnodušne niti ove godine;

Ferdinand knedle – regionalna sezancija s knedlama kakve su pravile naše mame i bake stiže nam kao ovogodišnje pojačanje!

Osim piva, ove će vas godine osvježavati i kokteli te ostala bogata ponuda pića.

 

Plaćanje na festivalu bit će isključivo cashless, svim karticama.

Djeca do 12 godina imaju slobodan ulaz u pratnji roditelja / staratelja. 

Više informacija provjerite na pivovara-medvedgrad.hr/brundanje/

 

Rashladite vrući srpanj hladnom pivom - brundajte i rundajte s nama na festivalu piva, rocka i street fooda u Zagrebu! Ovo je vikend koji se ne propušta!

Share event: