Bojana Vunturišević u Vintageu

Bojana Vunturišević u Vintageu

location-iconVintage Industrial Bar, Zagreb

Bojana Vunturišević u Vintageu

More about the event

Buy tickets for Bojana Vunturišević u Vintageu, 22.05.2024. - 23.05.2024. in Vintage Industrial Bar, Zagreb

SRIJEDA 22.05.2024.
Bojana Vunturišević @VIB
Vrata 20:00 | Koncert 21:15
Ulaznice: 12,00 € / 16,00 € | Dirty Old Shop (Tratinska 34) // Grif bar & VIB (Savska 160)

Bojana Vunturišević se nakon dugo vremena vraća Zagrebu, u srijedu 22.05. koncertom koji će održati u Vintage Industrialu!
Već je neko vrijeme na sceni, a nakon što je niz godina nastupala kao članica underground sastava The Root i MistakeMistake, prije osam godina odlučila je okrenuti novu stranicu svoje karijere i početi je ispisivati samostalno. Prvo djelo objavljeno pod njezinim imenom bio je dobro prihvaćeni album "Daljine", a idući 2023., s nazivom "Ljubav".

Album je objavljen pod etiketom Bassivity Digitala, koji je ujedno postao nova sfera njezine karijere, obilježen suradnjama sa Senidahom, Sarom Jo i Natašom Bekvalec. "Ljubav" je sklopljena u masu od desetak pjesama, a predstavlja priču koja teče počevši od pjesme „Ljubav“, preko „Gde si sad“ do „Madrina“, „Money“, „Ramba“ i „Care“ koje su nastale tijekom njezine borbe za vlastita autorska prava. Na samom kraju albuma stoji „Svemirska ljubav“ za koju glazbenica govori da je pjesma koju je najbrže napisala.

Bojana Vunturišević još je jednom dokazala svoju glazbenu, ali i liričku vrsnost te potvrdila da joj samostalni put godi. – by muzika.hr
Vidimo se u VIB-u!

Share event: