Bjelovar:Brak, dijete i povremeni seks - Marko Dejanović (BiH) StandUp

Bjelovar:Brak, dijete i povremeni seks - Marko Dejanović (BiH) StandUp

Dom kulture Bjelovar, Bjelovar

More about the event

Po prvi put u obnovljeni Dom kulture u Bjelovaru stiže urnebesna stand up predstava Brak, dijete i povremeni seks, bosanskog komičara zagrebačke adrese Marka Dejanovića. U subotu 06. studenog od 20.30h.

O BD&PS: Riječ je o showu sastavljenom od fora nastalim od kraja 2017. do sada. A bave se uglavnom onim što mi se u to vrijeme događalo. Kao što i ime showa kaže, pričat ću o životu u braku, o dobivanju sina i učenju očinstva te naravno o temi kojom ću se sigurno baviti do kraja života, predivnom, prekrasnom, životdavajućem seksu. Pričat ću i o nekim težim temama, bit će i nešto crnog humora, trunka religijskog, pokoja opservacije o svijetu i sebi...
Ako ste vidjeli moj prvi solo show #ProstiFaktori, onda za BD&PS
mogu reći da je vjerojatno nešto pristojniji u izričaju, a istovremeno puno više utemeljen na stvarnim događajima. Prosti su bili prvi glasni urlik, novi show je više chill. Uostalom, dođite i vidite...

Cijena ulaznice: 50kn
* Entrio.hr ticketing sustav prilikom kupnje naplaćuje dodatnu naknadu u iznosu od 5kn po ulaznici.

FIZIČKA PRODAJA:
➡ na Entrio prodajnom mjestu:
GHETALDUS - Bjelovar
Frana Supila 8a, Bjelovar
Radno vrijeme: Pon - Pet 08:00-20:00, Sub 08:00-13:00
Kontakt: +385 43 244 296

O KOMIČARU: Rođen sam 19.8.1982., otac sina i muž žene. Diplomirani novinar, autor dvije knjige kratkih priča i jednog romana. Rođen u Banja Luci, BiH, živio šest godina kao izbjeglica u Frankfurtu, Njemačka. U stand up komediji sam sklon pripovjedačkom i ispovijednom humoru, također volim šokirati. Smatram humor oružjem protiv straha i ne priznajem tabu teme. Kažu da sam asocijalan, što je istina, vrlo loše minglam.

Koliko znam, nisam alergičan na nijedan prehrambeni proizvod. Ali ne volim jesti pudlice pa molim da mi prestanete nuditi.

COVID-19 safety measures

COVID-19

This event requires an EU Digital Covid Certificate Read more

Event is running at reduced capacity of 50%

Disinfectants are available at the entrance and inside the venue

Recommended distance between visitors is ensured by sitting and / or bar tables

The recommended record of all visitors is kept