BIBI I BUBI - online predstava za djecu - Kerekesh Teatar

BIBI I BUBI - online predstava za djecu - Kerekesh Teatar

Notice

This is content on demand, which means you will be able to watch content for a limited time of 24 hours after a successful purchase.
Name Price Quantity
Ulaznica za pristup videu

Booking fee: 5.00 HRK per ticket

40.00 HRK
Hvala Vam što ste kupili ulaznicu za online predstavu "BIBI I BUBI". Uživajte u predstavi sljedeća 24 sata.
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK

Payment methods

  • Cards

More about the event

Tekst i režija: Jan Kerekeš

Igraju:
Jan Kerekeš (Bibi)
Matko Knešaurek (Bubi)
 
Godina je 2034. i naš planet postao je jedno veliko smetlište. Od smrada više ne možemo disati. Od smeća više ne možemo hodati. 1 L čiste vode košta 99,99. Zbog količina bačene hrane, štakori su narasli i do pola metra. Sve velike tvornice za razvrstavanje otpada prestale su raditi. Svakim danom smeća je sve više. Ovako više ne možemo!

Bibi i Bubi su junaci modernog doba koji većinu djetinjstva provode na smetlištu. Koliko god im roditelji ne dopuštaju to, njih veseli što dolaze doma prljavi, neuredni i smrdljivi. Kroz igru i niz duhovitih situacija pokušati će sastaviti podmornicu i pronaći škrinju u kojoj se nalazi plan za spas svijeta. Na tom putu, postoje brojni problemi praćeni stalnim verbalnim bullyingom koji rezultira velikom svađom najboljih prijatelja i rastankom. Na sreću, taj rastanak kratko traje. Ništa u životu nije lako, pa tako nije lako ni promijeniti svoje navike i učiniti svijet boljim.