Benefit koncert Fonda za žene

Benefit koncert Fonda za žene

location-iconLjetni vrt Vintage Industrial bar, Zagreb

More about the event

Buy tickets for Benefit koncert Fonda za žene, 16.06.2024. - 17.06.2024. in Ljetni vrt Vintage Industrial bar, Zagreb

Benefit koncert Fonda za žene za podršku ženama i djeci koji su preživjeli rodno uvjetovano nasilje

Datum: 16. lipnja 2024. godine

Vrijeme: 19 sati

Lokacija: Ljetni vrt Vintage Industrial bar, Savska cesta 160, 10 000 Zagreb

Pridružite nam se na posebnom benefit koncertu čiji je cilj prikupiti dodatna sredstva za Fond za žene, koji jedini u Hrvatskoj pruža direktnu financijsku potporu ženama i djeci koji su preživjeli nasilje.

Na koncertu će nastupiti neki od najistaknutijih izvođača hrvatske glazbene scene:

Zdenka Kovačiček – Legendarna pjevačica čiji glas i energija ostavljaju neizbrisiv trag

Miki Solus – Poznat po svojoj jedinstvenoj kombinaciji rapa i jazza

Nina Romić – Izuzetna kantautorica koja svojim emotivnim pjesmama osvaja srca publike

Lu Jakelić   –   Talentirana glazbenica čije izvedbe nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Vilim Mance – Mlada nada blistave budućnosti

Ulaznice po cijeni od 10 eura mogu se kupiti putem Entrio.hr sustava. Ako ih ostane, bit će ih moguće kupiti na ulazu na dan događaja.

Napomena: Sva prikupljena sredstva od prodaje ulaznica bit će donirana Fondu za žene koji pruža financijsku potporu ženama i djeci koji su preživjeli rodno uvjetovano nasilje. Više o radu Fonda i načinima doniranja pronađite ovdje: https://solidarna.hr/fond-za-zene/

Hvala Vintage Industrial baru što je ustupio svoj Ljetni vrt i njegov posebni ambijent za ovaj događaj. Okružen zelenilom i osvijetljen lampicama, vrt stvara opuštajuću i intimnu atmosferu gdje ćete  moći uživati u glazbi pod vedrim nebom. Ovaj koncert nije samo prilika da uživate u vrhunskim glazbenim izvedbama, već i da podržite važnu inicijativu koja pruža pomoć i zaštitu ženama i djeci. Samo u prošloj godini Fond za žene Zaklade SOLIDARNA pomogao je 91 ženi sa 120 djece na putu prema životu bez nasilja. Vaš dolazak i doprinos ovom događaju su više od simbolične geste – oni su konkretna pomoć onima kojima je najpotrebnija jer svaka žena i dijete zaslužuju život bez nasilja.

Dođite, uživajte u izvrsnoj glazbi i budite dio zajednice koja pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija. Vaša podrška je neprocjenjiva! Vidimo se u Ljetnom vrtu Vintage Industrial bara - vaša Zaklada SOLIDARNA!

Od srca hvala glazbenicama i glazbenicima na odazivu, Davoru Drezgi iz Unisona, Vintage Industrial baru i Entrio.hr na podršci i organizaciji.

Za više informacija, slobodno nam se javite direktnom porukom na Facebooku ili pišite na mail: [email protected]

 

Share event: