Tickets for BackBar Plan B: "Nit' ora nit' kopa" - Stand-up Show Ante Travizija, BackBar Plan B, Split | Tuesday, 07.02.2023., 20:00h | Entrio.hr 7 eura (52.74kn)FIZIČKA PRODAJ…"/>
BackBar Plan B:

BackBar Plan B: "Nit' ora nit' kopa" - Stand-up Show Ante Travizija

BackBar Plan B, Split

All Entrio tickets for this event are sold out, for more information please contact the organizer

More about the event

Buy tickets for BackBar Plan B: "Nit' ora nit' kopa" - Stand-up Show Ante Travizija, 07.02.2023. in BackBar Plan B, Split

SplickeScena nastupa sa redovnim nastupima u BackBaru Plana B!  Ante Travizi u utorak 07. veljače u 20h ponovno izvodi svoj one man showa "Nit' ora nit' kopa"! Vidimo se!

Cijena ulaznice -> 7 eura (52.74kn)

FIZIČKA PRODAJA:
➡ Dancing Bear (Dioklecijanova 6 // Radno vrijeme: Pon-pet: 08:30-20:00, Sub: 08:30-15:00)
➡ TisakMedia (City Center one Split // Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 21:00)
➡ Ghetaldus Optika (City Center one Split // Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 21:00)

Više o Anti -> VIDEO

Ante Travizi je 20 i desetogodišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Nakon kratkih 8 godina studiranja je shvatio da to ipak nije za njega. Svoj staž je punio radeći u turizmu što je poprilično neuobičajeno za jednog Dalmatinca. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ima strah od malih porcija u restoranu. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života. Od studenog 2021. Antu možete gledati i na malim ekranima kao kandidata RTL-ovog showa "Direktor svemira", hrvatske inačice britanskog Taskmastera.

VAŽNA INFORMACIJA:
Ne vršimo rezervacije ulaznica već samo pretprodaju. Sve ulaznice kupljene u pretprodaji/na ulazu imaju sigurno sjedeće mjesto bez obzira na vrijeme dolaska na show. Nema rezervacije stolova, sjeda se po redoslijedu dolaska.

INFORMACIJE ➡ [email protected]

foto: Nikola Radovani

SplickaScena