AI konferencija: praktični vodič za GPT, izradu slika, videa i LLM-a

AI konferencija: praktični vodič za GPT, izradu slika, videa i LLM-a

location-iconEkonomski fakultet Zagreb, Zagreb

AI konferencija: praktični vodič za GPT, izradu slika, videa i LLM-a

More about the event

Buy tickets for AI konferencija: praktični vodič za GPT, izradu slika, videa i LLM-a, 18.05.2024. in Ekonomski fakultet Zagreb, Zagreb

Hrvoje Prpić u partnerstvu s Ekonomskim fakultetom Zagreb organizira radionicu koja će vas provesti kroz različite sfere umjetne inteligencije, od temeljnih pojmova do stvaranja personaliziranih jezičnih modela. Konferencija je dizajnirana kako bi zadovoljila sve, od početnika do naprednih korisnika AI tehnologija, s četiri modula prilagođena različitim razinama znanja i interesa.

Raspored:

8:30h - početak dana uz doručak i kavu, idealno vrijeme za druženje prije službenog početka

Modul 1: Uvod u AI za početnike (9:00 - 10:45) 

Hrvoje Prpić, poznati poduzetnik i stručnjak za inovacije, vodi vas kroz osnove umjetne inteligencije. U ovom modulu, istražit ćemo razlike između GPT 3.5, Chat GPT 4 i Chat GPT 4o (predstavljen u ponedjeljak 23.05.), primjenu AI-a u stvaranju seminara i prezentacija, poboljšanje produktivnosti u Excelu, te uvod u osnove programiranja u Pythonu.

10:45h - pauza za kavu i fingerfood, prilika za umrežavanje

Modul 2: Izrada slika i audio zapisa (11:00 - 12:45)

Ivan Crnković koji je sukreirao prvu AI izložbu slika na svijetu zajedno s Patricijom Topić, vlasnicom AI influencerice Anastasia Deyoe, uputit će nas kroz korištenje MidJourney i Eleven Labs alata za stvaranje vizualnih remek-djela i multijezičnih audio zapisa. Naučite kako povećati slike za visokokvalitetni tisak i kako kreirati uvjerljive audio zapise.

12:45h - topli ručak i vrijeme za opuštanje

Modul 3: video produkcija - od avatara do društvenih mreža (13:45 - 15:30)

Patricija Topić, vlasnica AI influencerice Anastasia Deyoe, vodi ovaj modul fokusiran na izradu personaliziranih video sadržaja. Naučite kako oživjeti svoje avatare i kreirati privlačne videozapise za TikTok, Instagram, Snapchat i YouTube Shorts.

15:30h - pauza za kavu i male zalogajčiće, zadnja prilika za umrežavanje prije finalnog modula

Modul 4: za napredne - izgradnja i treniranje vlastitog LLM-a (15:45 - 17:30h)

Dario Pozder, AI mag, voditelj neovisnog r&d labosa, vodi ovaj napredni modul posvećen razvoju i implementaciji vlastitog jezičnog modela koristeći osobne podatke.

Važna napomena za sudionike!

Svaki sudionik treba doći opremljen s laptopom, punjačem i aktivnim pretplatama* na:

*
Naravno da si možete aktivirati pretplatu za modul(e) koje smatrate najvažnijima, ostale aktivno slušate i nakon radionice si dodatno aktivirate pretplate po želji jer će Vam svaki ubrzati poslovne procese (i olakšati Vam život) :). 

Prije dolaska na konferenciju, svaki sudionik mora osigurati da je opremljen odgovarajućim pretplatama i softverom potrebnim za sudjelovanje u pojedinim modulima:

  1. za nbsp;1 modul potrebna je pretplata na ChatGPT 4 ($20). Ovaj modul koristit će ChatGPT 4 za uvod u AI, seminare, prezentacije, rad s Excelom i osnove programiranja.
  2. za 2 i 3.  modul: potrebne su pretplate na Midjourney.com ($10,00) i ElevenLabs ($13,75). Ovi moduli pokrivat će stvaranje vizualnog sadržaja, proširivanje slika za tisak i generiranje multijezičnih audio zapisa.
  3. za 3. modul: potrebna je pretplata na HeyGen ($29), koja će se koristiti za kreiranje personaliziranih video sadržaja s AI avatarima.

Molimo vas da osigurate kupnju i aktivaciju navedenih pretplata prije dolaska na konferenciju. Testirajte svoj pristup kako biste izbjegli tehničke poteškoće. Izuzetno je važno zapamtiti sve svoje lozinke, jer program konferencije neće biti prekinut za rješavanje problema s prijavom ili zaboravljenim lozinkama. Pripremite se unaprijed za glatko i produktivno iskustvo tijekom svih sesija.

Za kraj

Ova konferencija nije samo prilika za učenje; to je prilika za stvaranje, istraživanje i umrežavanje s istomišljenicima i vodećim stručnjacima u polju umjetne inteligencije. Bez obzira na vašu trenutnu razinu znanja ili interes, ova radionica nudi nešto vrijedno za svakoga. Od početničkih modula koji polaznicima pružaju čvrste temelje u svijetu AI-a, do naprednih sesija koje istražuju granice onoga što je moguće postići s tehnologijom, ovaj događaj je ključan za svakoga tko želi biti na čelu tehnološkog napretka.

Kroz raznolikost tema i praktičnih vježbi, imat ćete priliku ne samo naučiti teorijske osnove, već i steći praktične vještine koje možete odmah primijeniti u svom radu, hobi projektima ili čak pokrenuti novi poslovni poduhvat temeljen na AI tehnologiji.

Napravit ćemo sve da Vam ovo bude jedna od najboljih edukacija u životu i samo uvod u Vašu novu karijeru ili hobi 😎. Vidimo se tamo!

Share event: