Adria Business Network #19

Adria Business Network #19

location-iconVisoka škola Aspira, Heinzelova 62a, Zagreb, Zagreb

More about the event

Buy tickets for Adria Business Network #19, 15.12.2021. in Visoka škola Aspira, Heinzelova 62a, Zagreb, Zagreb

Male tajne velikih TikTokera uz Daria Marčaca #19

Treći Adria Business Network događaj treće sezone održat će se 15.12. u 18 sati u Visokoj školi Aspira, Heinzelova 62a, Zagreb.

Dario Marčac ima 26 godina i TikTok je senzacija s pola milijuna pratitelja, a broj svakodnevno raste. On se nalazi u Top 10 Balkan TikTokera i jedan je od organizatora prvog TikTok meet-upa u Hrvatskoj.

Svojim duhovitim sadržajem na spomenutoj društvenoj mreži te brojnim izazovima kojima uveseljava mnogobrojnu publiku, Dario se istaknuo kao jedan od najpopularnijih domaćih TikTokera. Povezujući TikTok s Instagramom Dario ima preko 600 000 pratitelja koji konzumiraju njegov sadržaj. Vodi i kanale za nekoliko brendova koji su među prvima prepoznali snagu TikTok platforme koja je najbrže rastuća, a čiji je koncept drugačiji od Instagrama i Facebooka.

Kroz suradnju s brendovima vodi mrežu najutjecajnijih TikTokera u regiji. Dario se kao primjer spominje i u prvoj knjizi o TikToku koja je objavljena u Hrvatskoj te je u posljednje vrijeme gost mnogih konferencija, panela i podcasta, između ostalog i kao najmlađi predavač na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju.

Nakon panela s Dariom, slijedi nam osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jednominutni pitch kako biste se svi međusobno upoznali.

Na kraju, u neformalnom druženju uz kvalitetna vina naših sponzora, svi prisutni će imati priliku za razmjenu iskustva s ostalim sudionicima.

Broj mjesta je ograničen!

____________

Adria Business Network svakim svojim izdanjem raste zahvaljujući Željki Barišić, vlasnici Forca Digital Agency (www.forcadigitalagency.com) i Lei Kosović, vlasnici LOL Event Management (www.lol.hr), a našu dosadašnju moderatoricu Kristinu Krstinić moći ćete pratiti u ulozi predavačice i konzultantice za EU fondove na našoj novoj platformi EU Business Brunch.

 

Dijamantni partner događaja je A1.

Srebrni sponzor je ManpowerGroup.

Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin i Visoka škola Aspira.

Share event: