4 POZE - SRETAN SVRŠETAK, komedija

4 POZE - SRETAN SVRŠETAK, komedija

location-iconHNK Šibenik, Šibenik

4 POZE - SRETAN SVRŠETAK, komedija

More about the event

Buy tickets for 4 POZE - SRETAN SVRŠETAK, komedija, 05.12.2023. in HNK Šibenik, Šibenik

Igraju; Katarina Baban, Petra Kurtela, Borko Perić i Filip Detelić

Autor: Igor Weidlich
Redatelj: Igor Barberić
Produkcija: B Glad Produkcija

 

Strastveno, surovo, iskreno i sexy!
Hit komedija koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena (i svih onih koji se tako osjećaju) stigla je na pozornice. Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nasmijat će vas do suza predstavom koja na suludo otkačeni način progovara o ljubavi i pokazuje zašto je ona tako ubojito smiješna.
Može li jedna zagorska Julija šarmirati komesara JNA kako bi joj dopustio da posjeti svog voljenog Romea i mogu li jedna „obična“ trudnoća i brdo praksitena stati na put karijeri mlade TV voditeljice? Kakve veze imaju jedan torzo s Pantovčaka, gay avantura i potencijalne zaruke? I kakva sudbina čeka Nju i Njega, koji su svoj put započeli seksom i ustaškim pjesmama, a završili na čaju od mente?
Karakteri koji plijene svojom pojavom, osebujan stil i urbani humor, osnovica su za ovaj novi kazališni hit koji bez mistificiranja istražuje muško-ženske odnose, ne štedeći ni tabu teme.
Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nadaleko su poznati na našoj sceni, a u ovoj dinamičnoj predstavi možete ih vidjeti u ulogama u kakvima ih još nitko nije imao priliku vidjeti.

Share event: