14. Konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW

location-iconKaptol Boutique Cinema, Zagreb

More about the event

Register for 14. Konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW, 12.04.2022. in Kaptol Boutique Cinema, Zagreb

Konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW vodeće je mjesto razmjene informacija u digitalizaciji zdravstva na području središnje Europe.

14. izdanje konferencije FUTURE IS NOW održat će se 12.04.2022. u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu. Prvi ovogodišnji event koji se održava pretežito uživo (oko 100 sudionika) sa mogućnošću praćenja online za sudionike koji ne mogu doći fizički.

Konferencija okuplja industriju i sve relevantne dionike usmjerene prema digitalizaciji i razvoju važnih tehnoloških trendova koji pozitivno utječu na zdravstvenu skrb i napredak kvalitete ljudskog života.

Na konferenciji sudjeluju zdravstveni djelatnici, zdravstvene i IT tvrtke, državna i lokalna administracija, osiguravatelji, startup tvrtke te male i srednje tvrtke koje se bave zdravstvom, a do sada se uspješno održala 13 puta u Zagrebu, Beogradu, Bratislavi, Budmpešti i Pragu.

Program konferencije dostupan je na - https://www.hit-konferencija.hr/

Za sve informacije i detalje vezano za održavanje 14. Konferencije digitalne medicine FUTURE IS NOW pozivamo vas da pratite Facebook stranicu eventa - https://www.facebook.com/events/657767379008517/

Share event: