ZAŠTO ORGANIZIRATI KONFERENCIJU NA ENTRIU?

17. listopada, 2022.
Conference with Entrio

Istraživanje provedeno na Sveučilištu Stanford, pokazalo je da uspjeh firme ovisi o dva faktora: 12.5% ovisi o znanju i iskustvu glavnih managera i zaposlenika, a ostatak od 87,5% ovisi o sposobnosti povezivanja s ljudima – interno i eksterno.

Vrijeme čitanja: 5 min

Dobar party, ludi koncert, otkačeni festival i super konferencija? Može sve! Iako kao pravi maheri entertainment industrije obožavamo partijati, ludovati i plesati, jednako toliko volimo i učiti, razmišljati i stjecati nova znanja. Uz zabavni aspekt evenata, pravi smo profesionalci i u području virtualnih, hibridnih i on-site konferencija. Veliki broj konfi je iza nas, a još veći – ispred nas. Podržavanje business evenata kroz access control i registration sustav, omogućava nam da budemo dio ekipe najvećih stručnjaka iz mnogih područja cjeloživotnog učenja. 

Otkrivanje najnovijih trendova iz industrije, neizmjerno je važno za razvoj tvog poslovanja. Networkaj, boostaj svoj biznis i nauči nešto novo! 

ZAŠTO ORGANIZIRATI KONFERENCIJE?

Konferencije su specijalizirani profesionalni događaji koji pomažu u rastu poslovanja kroz povezivanje s kolegama iz industrije, kao i potencijalnim kupcima. I zatooooo ti donosimo najvažnije razloge zbog kojih i ti moraš organizirati konferenciju.

1. Otkrij najnovije trendove u svom sektoru.
2. Upoznaj najuspješnije profesionalce iz svoje industrije.
3. Stekni nezamjenjivo znanje i primijeni ga u svom poslovanju.
4. Saznaj sve o super praksama najuspješnijih kompanija današnjice.
5. Iskoristi priliku za druženje kako bi se tvoja mreža poznanstava još više proširila.

6. Povećaj svoj brand-awareness.
7. Upoznaj svoju konkurenciju.

Conference networking

ŠTO ENTRIO NUDI ORGANIZATORIMA KONFERENCIJA?

Besplatna Registration platforma.
Moderna platforma za on-site, virtualna i hibridna događanja Entrio organizatorima štedi vrijeme, povećava prihode i širi doseg. U samo nekoliko klikova možeš besplatno objaviti svoj fizički, hibridni ili virtualni događaj, a tvoje će  ulaznice ili kotizacije biti dostupne online u trenu. Naplaćuješ li svoj događaj, koje je ime tvog eventa i odabir kategorija ulaznica – neka su od pitanja na koja ćeš odgovoriti dok postavljaš svoj događaj na Entriu. Organiziraj svoju konferenciju sada!

Kreiraj svoju konferenciju na Entrio platformi


Vizualno prilagodi event page duhu konferencije koju organiziraš. 
Boje tvoje konferencije, logo i razni drugi vizuali, mogu se naći na prostoru predviđenom za poster, bannere ili pozadinu događaja. Obzirom da se kupci češće odlučuju kupiti ulaznice za događaje koji imaju postavljene vizuale, svakako ti savjetujemo da iskoristiš ovu super opciju.

Tvoj vlastiti organizatorski panel.
Statistički podatci poput demografije tvoje publike, broja prodanih ulaznica, koji su izvori preko kojih publika kupuje ulaznice i mnoge druge informacije, pronaći ćeš u organizatorskom sučelju svog eventa. Također, unutar ORG panela imaš opciju kreirati Promo kodove za svoj događaj. Kreiraj promo kod za popust, besplatne ulaznice ili X + Y gratis.

Registration and accreditation usluge na terenu.
Okupljamo najbolje terensko osoblje koje će posjetiteljima konferencije pružiti uslugu izdavanja akreditacija, registracija, kontrolirati ulaz te biti na raspolaganju za sve njihove upite. Iskusni mladi profesionalci iza sebe imaju mnogo event utakmica i upravo će zato svaki event proći glatko i slatko. Neovisno o veličini konferencije i broju posjetitelja, Entrio ekipa ima razrađene i uigrane sisteme spremne na svaku situaciju. 

Marketinške usluge.
Izaberi jedan od naših marketinških paketa i predstavi se svojoj ciljanoj publici na pravi način. Copy koji odražava duh tvog eventa, pisan jezikom tvojih potencijalnih posjetitelja povećava vjerojatnost konverzija. Targetiranjem pravih interesa, tvoj će oglas doprijeti do publike koja je zainteresirana upravo za tvoju konferenciju. Entrio marketingaši opremljeni znanjem i iskustvom povećat će reach, engagement i traffic online sadržaja tvoje konferencije.

Virtualna platforma na koju se možeš osloniti.
Iako se nadamo da se pandemijsko razdoblje više nikad neće vratiti, opcija organiziranja virtualnih događanja i dalje je – opcija. Okupljaš publiku iz cijelog svijeta? Nema problema, Entrio hibridni sustav je rješenje. Entrio Project Manageri zaduženi su za besprijekorno funkcioniranje virtualnih i hibrdnih evenata i uz tebe su tijekom svakog koraka.

Customer Service za kupce.
Upiti tvojih potencijalnih i postojećih kupaca u pravim su rukama. Email podrška dostupna je svakim radnim danom a naša Customer Service ekipa ima odgovore na sva pitanja tvojih posjetitelja.

Customer Service za organizatore.
Svakim radnim i neradnim danom, naša je Customer Service ekipa tu za tebe. Na sva tvoja pitanja odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku! Neovisno o tome koliko ćeš ulaznica prodati za svoj event, Entrio support čuva tvoja leđa – emailom ili telefonom. 

Entrio Customer Service

BROJ KONFERENCIJA KOJE SMO RADILI OVE GODINE POPEO SE NA VRTOGLAVIH 72! SAZNAJ VIŠE O NEKIM USPJEŠNIM KONFERENCIJAMA NA KOJIMA SMO RADILI. 


KONFERENCIJA FINANCIJSKE PISMENOSTI TONI MILUN, Zagreb
Toni Milun velikodušno je podijelio praktične financijske savjete za pametnije upravljanje poslovnim financijama!  Tonijeva lakoća prenošenja znanja, direktnost i neposrednost već godina oduševljavaju mnogobrojne pratitelje na društvenim mrežama, a Entrio je ovu konferenciju podržao sa svojim registration sustavom.

INFOBIP SHIFT, Zadar
Svjetska IT zajednica programera, softverskih inženjera i ostalih IT profesionalaca, okupila se u Zadru na dvodnevnoj hibridnoj konferenciji. Zabavan, interaktivan i poučan sadržaj bio je dijelom svakog panela, radionice i networking evenata. Pozdraviti posjetitelje iz cijelog svijeta kroz usluge registracije, badge printing, access control i virtualnu platformu bio je uzbudljiv zadatak za Entrio!

REBOOT DEVELOP CONFERENCE, Dubrovnik 
Dok su najbolji svjetski gameri učili o novim industrijskim trendovima, Entrio je posjetitelje iz cijelog svijeta opremao registracijama i badgevima. Tri dana gaming konferencije protekla su u tonu poučnih predavanja, radionica i panela i sretni smo što smo bili dio ovog super iskustva.

Neke od konferencija koje smo imali zadovoljstvo raditi: Toni Milun Konferencija, Infobip Shift, Reboot Develop Blue

ZAKLJUČNO.

Bez obzira na to razvijaš li svoj vlastiti posao ili želiš steći nova znanja i iskustva, organizacija konferencija vrlo je bitna stavka u procesu određivanja smjera uspješnosti tvog poslovnog sustava i karijere. I zato…organiziraj svoju konferenciju i udruži se s Entrio ekipom za sve ticketing pogodnosti. 

Za sva pitanja i prijedloge, stojimo ti na raspolaganju! 😊

Piše: Jana Maljoku

konferencije
Podijeli: Kopirano