Konferencija financijske pismenosti TONI MILUN

Konferencija financijske pismenosti TONI MILUN

location-iconAlgebra kampus, Zagreb

Konferencija financijske pismenosti TONI MILUN

O događaju

Prijava odnosno registracija za Konferencija financijske pismenosti TONI MILUN, 15.09.2022. u Algebra kampus, Zagreb

Dragi korisnici našeg sustava,

organizator Meritum komunikacije osigurao je svim sudionicima konferencije (Online i fizički) pristup videima do kraja godine na www.tonimilun.hr/konferencija/program. Pod svakom temom gdje se nalazi gumb “POGLEDATJE VIDEO” omogućeno je gledanje videa.

Međutim, potrebno je prijaviti se na sljedeći način:
Na ovoj poveznici upišite vaš e-mail (s kojim ste kupili ulaznicu): https://www.tonimilun.hr/konferencija/login/?acti>
Nakon toga će Vam na mail stići uputa za promjenom lozinke. I to je to.
Nakon toga, kad ste logirani imate pristup videima.

Napomena: Ako Vam ne stigne mail, javite se na [email protected] gdje će Vam organizator ručno unijeti podatke za pristup.

---------------------------------------------------------------------------

PROGRAM SUBVENCIJA ULAZNICA

Zahvaljujući tvrtki EOS Matrix, osigurano je 100 ulaznica za sudjelovanje uživo po cijeni od 625 kn. Moguće je kupiti maksimalno četiri ulaznice po kupnji.

KOD je EOS-625KN

 

Zahvaljujući tvrtki Raiffeisen mirovinski fondovi, osigurano je 100 ulaznica za sudjelovanje online po cijeni od 400 kn. Moguće je kupiti maksimalno četiri ulaznice po kupnji.

KOD je RMF-400KN

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

Omiljeni profesor matematike i financijski vloger Toni Milun s ponosom najavljuje svoju prvu “Konferenciju financijske pismenosti TONI MILUN” te Vas ovim putem poziva na sudjelovanje. Naučit ćete kako da vaš novac radi za vas.

--> Posjetite službeni web konferencije

Ciljne skupine konferencije su mali i srednji poduzetnici i obrti, koji će kroz praktične savjete steći znanja kako pametnije upravljati poslovnim financijama. Upoznat će i najsuvremenije aplikacije za plaćanja te kako osigurati financiranje za svoje StartUp-ove, kao i sve tajne i zamke paušalnog obrta. Poslodavci će saznati kako radnicima isplaćivati veće plaće, a pritom uštedjeti. Pripremili smo i pregršt odličnih tema za zaposlenike koji će saznati što znači izraz Prvo plati sebi te sve o mogućnostima korištenja poreznih olakšica i pametnim načinima štednje i ulaganja novca. Dio tema namijenjen je građanima i studentima koje zanima kako raspolagati svojim financijama, kako steći znanja koja mogu odmah unovčiti te kako osigurati bolju budućnost. Sudionike očekuju preko dvadeset izvrsnih predavanja, radionica i panela u čak tri dvorane, a osigurali smo i online sudjelovanje na konferenciji.

Tonija Miluna ne treba posebno predstavljati. Njegova lakoća prenošenja znanja, točnost informacija, direktnost i jednostavnost oduševljavaju mnogobrojne pratitelje na društvenim mrežama. Ako još niste upoznali rad Tonija Miluna, u Google tražilicu upišite njegovo ime i odmah će Vam biti jasno zašto je Toni Milun u pravom smislu riječi Influencer koji svojim radom stvara dodanu vrijednost društvu.

--> Pogledajte program

NAPOMENA ZA STUDENTE: Prilikom ulaska na konferenciju je potrebno predočiti valjanu studentsku
ispravu. U suprotnom, ulaz će biti onemogućen, bez prava na povrat sredstava.

Podijeli događaj: