Infografika za 2023. Kako smo još malo narasli

25. ožujka, 2024.
Naslovna fotografija za infografiku za 2023.

Kako nas je tretirala prošla godina? Sve je vidljivo u godišnjoj infografici.

Vrijeme čitanja: 4 minute

Dio nam je godine kada pada infografika. Imamo platformu iz koje smo mogli izvući brojke i ubacili smo ih u pitak format infografike. Zašto bi to itko radio? Na taj način popratiš svoje uspjehe, omogućiš zainteresiranima uvid u poslovanje, a i kako sada Instagramom i TikTokom kruže videozapisi osebujnog nigerijskog, pomalo pjesničkog, načina izražavanja – pokažeš neprijateljima da nisu pobijedili.

U 2023. godini, Entrio je ostvario izvanredne uspjehe. Od rasprodanih koncerata preko kazališnih predstava pa sve do nevjerojatnih sportskih događanja, u suradnji s organizatorima smo kupcima omogućili čitav niz nezaboravnih iskustava. Putem smo došli i do nekih novih saznanja, a neke smo samo osvježili. Kako ti ne bismo na tanjur natrpali previše svega, odlučili smo vizualno upakirati informacije koje smatramo važnima. Iz nekih svi možemo nešto naučiti, a u nekima se samo hvalimo.

U pet godina je narastao broj događaja

U 2019. godini smo crtu podvukli na 872 događaja, a prošle godine se kazaljka zaustavila na 3084. Fini skok, neka se trend rasta nastavi i u idućih pet godina.

Infografika u kojoj je prikazan skok u broju događaja na Entrio.hr u odnosu na 2019. godinu

Što infografika kaže – koliko smo ulaznica prodali?

Nestrpljivo smo iščekivali rezultate o broju prodanih ulaznica u 2023. godini jer smo se potajno nadali da smo probili granicu od milijun ulaznica. Nije se dogodilo (još!), ali nismo razočarani. Francuzi bi za ovu brojku rekli formidable. Moramo priznati da se raspravljalo smijemo li reportati ovaj broj kao “gotovo milijun ulaznica”. Složili smo se da moramo biti jasni, precizni i transparentni. Koliko smo ih točno prodali? Do Graza!

Infografika u kojoj je prikazan broj prodanih ulaznica na Entrio.hr u 2023. godini te kada se ulaznice najčešće kupuju

Junaci se poznaju u areni

Arena nam je bila najveća… khm… arena. Projekti su bili izazovni. Narasli smo u procesu. Kao oni sretnici koji se nakon jednog ljeta vrate u školu 20 centimetara viši. A koja imena su uspjela napuniti Arenu? Očekivana.

Infografika u kojoj su prikazani najveći koncerti na Entrio.hr u 2023. godini

Uz Arenu, tu su i poznata imena u event prostoru – Peti kupe, Tvornica kulture, Boogaloo i Konoba Kamen.

Čestitke i hvala svima.

MVP prošle godine je jedan korisnik s masom kupljenih ulaznica

Imamo i pobjednike godine, neki ljudi su poprilično kupovali kod nas. Lijepo je poslovati sa svima, a pogotovo s njima. Svaka čast.

Infografika s najaktivnijim korisnikom i korisnicom u 2023. godini

A singularne masovne narudžbe?

Infogamer by Reboot Powered by A1 je uvjerljivo na vrhu s čitavim nizom grupnih narudžbi. Ne iznenađuje s obzirom na interes grupa gejmera te škola. Dominaciju Infogamera, bar jednom narudžbom, je prekinulo jedno poznato nam lice – Duško Lokin!

Infografika ne bi bila potpuna bez popisa gradova

Očekivano, Zagreb nam je grad s najviše evenata u godini, ali se nećemo ljutiti ako se još raširimo po Hrvatskoj i podebljamo brojke u drugim gradovima.

Infografika s gradovima koji su imali najviše evenata u 2023. godini

Infografika kaže da smo rasli cijele godine

Iz mjeseca u mjesec smo rasli, a kao što to i inače biva sa svima nama – u prosincu smo bili najveći. 😉

Već sada se možemo pohvaliti da su nam i siječanj i veljača 2024. dvostruko bolji od svoje starije braće iz prošle godine.

Ugodno smo poslovali s velikim brojem kupaca

Preko 100 tisuća kupaca, velika većina zadovoljnih. To govore i naše ocjene na Trust Pilotu i Googleu, ali to je priča za neki drugi dan. Registriranih korisnika i posjeta imamo znatno više, ali ovaj podatak se odnosi samo na korisnike koji su kupili ulaznicu. Podjela po spolu je jasno vidljiva na donjoj ilustraciji, ali moramo biti iskreni i priznati da su to samo korisnici koji su jasno naveli svoj spol.

Infografika u kojoj

Svi putevi vode na… Entrio?

Kada bi te pitali na kvizu koliko zemalja postoji na svijetu, bi li pao točan odgovor? Prema definiciji Ujedinjenih naroda, na svijetu ima 195 zemalja. Entrio je poslovao sa 132 od njih. El Salvador nam je najdraži s popisa jer je čak jedna transakcija otamo. Da nije bilo kopanja činjenica kako bi smo zadovoljili sve kriterije da se realizira ova infografika, ne bismo se ni razveselili ovim narudžbama.


A ove godine i do iduće infografike?

Želimo biti bolji. Pomozi nam da budemo, sa svim idejama nam se javi na [email protected] da neke stvari napravimo zajedno.

Nije ti dosta čitanja o event industriji? Pročitaj još: Ulaznice koje život znače. Kazalište i sport zaslužuju bolje

Piše: Franjo Opačak

Podijeli: Kopirano

Nastavi čitati

Žao nam je, nema pronađenih rezultata.