Sequences w/ Budino, Johana & Iva Starkova

Sequences w/ Budino, Johana & Iva Starkova

location-iconPeti kupe, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Sequences w/ Budino, Johana & Iva Starkova, 21.01.2023. - 22.01.2023. u Peti kupe, Zagreb

Sekvence u glazbi, pogotovo elektroničkoj, predstavljaju duži melodijski odlomak koji se ponavlja u određenih intervalima. Sequences je i naziv nove klupske večeri u Petom Kupeu koja će promovirati novi, ponekad i mračniji zvuk.
Kao prva gošća dolazi Talijanka Vale Budino, koju jesenas zbog spriječenosti nismo uspjeli čuti u Kupeu. Jedna od trenutačno najuzbudljivijih DJ-ica na berlinskoj sceni voli pomalo mračan ritam, no opsjednuta je i afro i italo zvukom, funkom, new waveom i discom. U kratkom vremenu Budino se etablirala kao jedna od zapaženijih talijanskih DJ-ica, a njezin glazbeni ukus i iznimna vještina miksanja osigurali su joj rezidenciju za renomirani klupski koncept CockTail D’Amore.
U Peti Kupe se vraća i Johana koja je oduševila nastupom na posljednjem Stereotipu. Duboko i atmosferično – filing je kojeg nastoji postići ova DJ-ica i vizualna umjetnica iz Beograda, odnedavno na londonskoj adresi. Već više od dva desetljeća je dio DJ dua Banda Panda, a glazbeni pravci koje rado isporučuje su new beat, techno, trance, acid house, breakbeat, EBM i dark disco.
Potpuno žensku večer zaokružit će Iva Starkova koja se nakon duljeg izbivanja vratila za DJ pult upravo u Kupeu na nedavnom partyju s Antalom. Zrelija i s novim prioritetima podarila nam je iskusan i intrigantan šaroliki set, dokazavši kako joj je unatoč pauzi glazba bila i ostala ljubav.

Podijeli događaj: