PULP w/ Pearson Sound & Simo Cell

PULP w/ Pearson Sound & Simo Cell

location-iconPeti kupe, Zagreb

PULP w/ Pearson Sound & Simo Cell

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za PULP w/ Pearson Sound & Simo Cell, 17.02.2024. - 18.02.2024. u Peti kupe, Zagreb

Pearson Sound kao jedan od najznačajnijih imena u evoluciji bass glazbe zadnja dva desetljeća, te Simo Cell kao nasljednik razbijanja žanrova, zajedno zaokružuju zvuk koji promovirmo - idealna kombinacija za prvo Pulp izdanje u Zagrebu!


Na raskrižju različitih glazbenih stilova, David Kennedy, poznat i kao Pearson Sound, povezuje korijene UK Soundsystem kulture s vrhunskom suvremenom klupskom glazbom. Široko hvaljen kao producent, DJ i inženjer zvuka - kao i jedan od trojice osnivača Hessle Audio imprinta - sinonim je za široki spektar bass glazbe. Pearson Sound produkcija, DJ setovi prepoznatljivi su po  dubokim ritmovima, složenim perkusivnim aranžmanima i preciznim melodijskim detaljima. U suprotnosti s operativnom prirodom iza scene Kennedyjevih Hessle Audio odgovornosti, njegova Pearson Sound produkcija uvijek je hrabro rezala kroz zvučnike prihvaćajući futurizam u svakoj fazi, što je vidljivo u nizu kultnih izdanja stvoreno za klubove: od heavy-dub minimalizma do njegovih pjesama kasnih 2000-tih inspiriranih temeljnim londonskim klubovima FWD>> i DMZ', do suvremenih 'rave' hitova kao što su Alien Mode iz 2020. i Red Sky iz 2022.

Neprekidan pokret Pearson Sounda potaknut je konstantnim dobacivanjem između produkcije i DJ-inga. Bilo da testira 'dubplatove' u klupskim setovima, plovi kroz žanrove s editiranjem ili titra u dinamici legendarnih Hessle Audio B3B DJ setova, njegov se potpis stalno razvija.


Simo Cell francuski je talent iz Nantesa. Njegova jedinstvenost u cvjetajućem francuskom krajoliku rezultat je stila na raskrižju mnogih žanrova. Kao DJ i kao producent, on spaja britanske zvukove s eklekticizmom i eksperimentalnim pristupom. Povezan s engleskim izdavačima kao što su Livity Sound, Timedance i Wisdom Teeth, pariški producent također je duboko uključen u francusku scenu sa svojom izdavačkom kućom TemeT, radeći sa zloglasnom ekipom BFDM te surađujući s umjetnicima kao što su Bambounou, Low Jack i Pilotwings. Kao DJ u više od desetljeća sudjeluje u nekoliko kolektiva te nije ograničen na jednu scenu ili određeni stil. Njegov izvorni i adaptirani repertoar gradi nepredvidive i dinamične setove.

Kontakt za rezervaciju stolova: [email protected] ili 095 7677 792

Podijeli događaj: