Nika Turković u Pogonu kulture

Nika Turković u Pogonu kulture

location-iconPogon Kulture, Rijeka

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Ulaznica 1.

1.00 EUR

14.00 EUR

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Nika Turković u Pogonu kulture, 18.05.2024. u Pogon Kulture, Rijeka

Nika Turković i njezin bend stižu u riječki Pogon kulture, u subotu 18. svibnja.

 
Deset mjeseci nakon prepunog koncerta na Trsatskoj gradini Nika će ponovo svirati za riječke fanove. U tih manje od godinu dana njezin debitantski album „11“ dva puta je zasjeo na vrh najprodavanijih u Hrvatskoj, ali i zatvorio svoj krug. Nika ga je nastavila singlom „Ima smisla“ koji je obilježio protekle mjesece uhvativši i nominaciju za Cesaricu za hit prosinca.
Riječka publika imat će tako priliku još jednom proći kroz sve pjesme s hvaljenog i prodavanog prvijenca, kao što su „Gledaj me“, „Pusti“, „U mraku“ ili „Dok nas nema“ koje su samo na Spotifyju i You Tubeu preslušane i pregledane više od 5 milijuna puta.
Riječka publika premijerno će čuti i „Ima smisla“ koja je, kao autorski dupli pas Nike i Ivana Pešuta nastala upravo u njihovom gradu. Taj singl uvod je drugi studijski album planiran za 2024., a moguće je da će u Pogonu kulture biti izvedena još poneka nova pjesma.
 
 
Rijeka je moj drugi dom već nekoliko godina, čak i prvi kad pričamo o glazbi, s obzirom da se upravo ovdje snima i završava svaka pjesma. Prošle godine sam prvi put imala priliku samostalno svirati pred riječkom publikom i bilo mi je prekrasno, tako da se posebno veselim da i ovu ‘sezonu’ otvaramo upravo s Rijekom.
 
Ulaznice za Pogon kulture nalaze se u prodaji po početnoj cijeni od 12 eura za eraly bird ulaznice. Kupiti se mogu u Dallas Music Shopu Rijeka, online na Entrio.hr i na svim Entriovim fizičkim prodajnim mjestima.

Podijeli događaj: