Mortal Kombat / Rijeka

Mortal Kombat / Rijeka

location-iconPogon Kulture, Rijeka

Mortal Kombat / Rijeka

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Mortal Kombat / Rijeka, 05.04.2024. - 06.04.2024. u Pogon Kulture, Rijeka

Mortal Kombat
petak, 5. 4. 2024.
Pogon kulture

Bijesna metal punk mašina Mortal Kombat iz Beograda stiže prvi put u Rijeku, 5. travnja, u klub Pogon kulture. Na sceni već više od desetljeća, uz hordu fanova diljem regije, tvrdim zvukom i direktnim tekstovima na satiričan način iznose oštru kritiku modernog društva.

Odrastajući na tvrdoj underground glazbi devedesetih, zbog deficita domaćih bendova u tom žanru, 2009. su oformili bend kojeg su i sami željeli biti slušatelji. Već prve pjesme zakotrljale su im zavidnu brojku pogleda na Youtubeu i od tada su korak po korak, po svojim pravilima, disciplinirano i oslanjajući se samo na vlastitu intuiciju, gradili svoj put prema vrhu alternativne scene.

Mortal Kombat – „Devedesete“ (Uživo 2019)

U petnaest godina postojanja objavili su pet studijskih albuma i jedan uživo. Posljednji album „Bludni sin”, riječima benda je „žanrovski jako šaren i šizofren, od brzih metal rifova do rokenrol balada“. Uz dosad najkvalitetniju produkciju, album je i pomicanje prema ozbiljnijoj tematici, uz blagi odmak od humora u odnosu na ranija izdanja. Dostupan je za besplatan download na službenoj stranici benda: https://mortalkombatbend.com

Mortal Kombat – „Rijaliti“

ULAZNICE:
• Pretprodaja: 11€

Pretprodajna mjesta:
• Dallas Music Shop (Splitska 1)
• Entrio.hr >>

----------------
Dosta♡a Zvuka

Podijeli događaj: