Freilauf w/ Prins Thomas (Full Pupp, Internasjonal)

Freilauf w/ Prins Thomas (Full Pupp, Internasjonal)

location-iconPeti kupe, Zagreb

Freilauf w/ Prins Thomas (Full Pupp, Internasjonal)

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Freilauf w/ Prins Thomas (Full Pupp, Internasjonal), 20.10.2023. - 21.10.2023. u Peti kupe, Zagreb

Prins Thomas se vraća u Peti Kupe, i to kao gost svog prijatelja Pepija Jogardea u novom izdanju Freilaufa.

Današnja ikona norveške elektroničke scene, ali i šire, prve je korake kao DJ napravio kad je imao devet godina, puštajući hip hop i electro usporedno sa svojim break dance pokušajima. Svirao je gitaru, bas i bubnjeve u više bendova nego što Norveška ima jezera. Okušao se i u violončelu, no više ga je tada zanimala svirka u raznim žanrovima od punka do psihodeličnog popa. Smiješila mu se i karijera kuhara, no nakon što su ga 1994. prijatelji pozvali da bude DJ u njihovom novom klubu, radost reprodukcije ploča za pultom učinila je svoje.

Prins Thomas izrastao je u majstora sa svim karakteristikama dobrog DJ-a: odličnom vještinom, produkcijom, remixevima kakve bi mnogi poželjeli raditi te sposobnošću besprijekornog slaganja stvari, dodajući im novu dimenziju. U svojim setovima savršeno miješa staro s novim, minimal s balearicom, Detroit technom, discom ili svojim klasicima, a nađe se tu i primjesa krautrocka, psihodelije i prog rocka.

Sve u svemu, odlična glazbena kombinacija koju na Freilauf donose Prins Thomas i Pepi.

Podijeli događaj: