profile-page-header
Lokacija

H2O

location-icon Runjaninova ulica 3, Zagreb - Prikaži na kartilink-icon

Aktualni događaji

link-icon link-icon

O nama

location-icon Runjaninova ulica 3, Zagreb - Prikaži na kartilink-icon

Službeni kontakt za kupce:

U centru grada, u centru zabave! Club H2O krasi trendovski ambijent, a bogat glazbeni program i ugodno osoblje samo su neki od razloga zbog kojih je Club H2O omiljeno okupljalište Zagrepčana. Club H2O je otvoren od četvrtka do subote, a svaka će večer koju provedeš s nama biti ispunjena raznovrsnim i bogatim glazbenim programom. Kod nas su nastupali brojni izvrsni glazbenici poput Ace Lukasa, Jelene Karleuše i Željka Samardžića, a svaki ti vikend pripremamo novo iznenađenje.

Atraktivan i impresivno uređen interijer Club H2O kluba, samo doprinosi glamuru zagrebačkog noćnog života. Noći ispunjene pjesmom, plesom i najboljom atmosferom pretvorile su ovo mjesto u pravi sinonim za zabavu. Club H2O posjećuju sve generacije koje uživaju u širokoj paleti glazbenih poslastica!

Smješten u samom centru Zagreba, između Botaničkog vrta (Runjaninova 3) i željezničke pruge, do Cluba H2O moguće je doći autom, taxijem ili javnim prijevozom. Skupi ekipu, kupi ulaznice, rezerviraj stol i uživaj u mnogobrojnim eventima koje ti pripremamo svaki vikend.

Club H2O je priča koja drži vodu. Dođi i uvjeri se!

Ulaznice, odnosno, karte, za događaje u Clubu H2O, dostupne su na Entriu!

link-icon

Prošli događaji