profile-page-header
Lokacija

DIAMOND CLUB

location-icon D102 60, 51511, Malinska - Prikaži na kartilink-icon

link-icon link-icon

Aktualni događaji

link-icon link-icon

O nama

location-icon D102 60, 51511, Malinska - Prikaži na kartilink-icon

Službeni kontakt za kupce:

Diamond Club omiljeno je mjesto za zabavu. Geografski smješten u Malinskoj na otoku Krku, centralno je okupljalište svih zaljubljenika u dobru glazbu. Neke od najvećih zvijezda iz svijeta elektronske glazbe gostovale su u Diamond Clubu, a u budućnosti ti donosimo i mnoga nova poznata imena.

Vruće ljetne noći prožete su savršenim ritmom, radosti i srećom. Povedi ekipu u Diamond Club i vidimo se na jednom od naših partyja. Ili možda na svima?

Vrhunski tim organizatora Diamond Cluba zaslužan je za mnoge besane noći naših posjetitelja. Vrhunska produkcija u ambientu kreiranom od strane najboljih svjetskih arhitekata, svakom posjetitelju pruža vrlo dojmljiv audiovizualni doživljaj. Neke od poznatih zvijezda koje su u Diamond Clubu napravile party za pamćenje su: Mark Knight, Magdalena, Roger Sanchez, Agents Of Time, Space Motion i mnogi drugi.

U Diamond Clubu nema sputavanja - družimo se, zabavljamo i plešemo do ranih jutarnjih sati! Uz fenomenalne izvođače, Diamond Club ima jedan od najljepših pogleda na more što posjetiteljima pruža jedinstveni doživljaj festivalskog plesnog podija.

Ulaznice, odnosno, karte, za događaje u Diamond Clubu, dostupne su na Entriu!

link-icon

Prošli događaji

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.