profile-page-header
Lokacija

AZIMUT

location-icon Obala palih omladinaca 2, Šibenik - Prikaži na kartilink-icon

Aktualni događaji

link-icon link-icon

O nama

location-icon Obala palih omladinaca 2, Šibenik - Prikaži na kartilink-icon

Službeni kontakt za kupce:

Klub Azimut potiče apsolutnu slobodu izražavanja. Na našem bogatom umjetničkom programu pronaći ćete razne sadržaje u potpunosti oslobođene forme!

Klub Azimut osnovan je 2013. godine, a smjestili smo se u povijesnom prostoru Šibenskih bunara, izgrađenih 1453. godine. Bunari su tada sadržavali 5 miliona litara vode, te su srednjovjekovnom Šibeniku značili život. Danas, u Bunarima više nema vode. Danas, u bunarima živi kultura.

Klub Azimut dobitnik je mnogih priznanja struke za uređenje prostora te kvalitetu sadržaja koje nudi svojim posjetiteljima. Brojne izložbe suvremenih umjetnika, koncerti i projekti samo su dio bogatog kulturnog asortimana Kluba Azimut. Eminentna imena domaće i strane umjetničke scene, u Klubu Azimut su svakodnevica. Naše su posjetitelje zabavljali najbolji predstavnici stand up scene, poput Josipa Škilje. Promocija knjige "Glazba za žedno uho" autora Mate Škugora uveselila je sve obožavatelje pisane riječi, a koncert Damira Avdića na noge je digao sve underground fanove!

Zadaća Kluba Azimut je promovirati, predstaviti i osnažiti etablirane umjetnike iz Hrvatske i svijeta te dati priliku onima koji su tek na početku svoje karijere!

Ulaznice, odnosno, karte, za događaje u Klubu Azimut, dostupne su na Entriu!

link-icon

Prošli događaji