Željko Bebek @ Konoba Kamen

Željko Bebek @ Konoba Kamen

Konoba Kamen, Crno

Naziv Cena Količina
Ulaznica

Pristojbina za izdajo vstopnic: 5.00 HRK na vstopnico

100.00 HRK
S ovom kupljenom kartom osigurali ste ulaz na koncert Željka Bebeka. Program počinje od 20:30 h i traje do 02:00 h. Rezervacija stola nije uključena, već je OBAVEZNA na broj 091 556 2653 VAŽNO! Parkirna mjesta su ograničena, stoga molimo goste da koriste autobusnu liniju KOLODVOR - KONOBA - KOLODVOR koja će isključivo na dan koncerta voziti svakih 15 minuta, počevši od 19:00 h. U slučaju otkazivanja koncerta zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta ili drugog opravdanog razloga, iznos ulaznice će vam biti vraćen ili možete iskoristiti ulaznicu za novi datum koncerta.
VIP ulaznica

Pristojbina za izdajo vstopnic: 5.00 HRK na vstopnico

250.00 HRK
Kupljena VIP ulaznica uključuje parkirno mjesto, VIP sektor u sklopu zatvorene terase konobe i švedski stol. Stol sa sjedećim mjestima nije uključen u VIP ulaznicu, a za rezervaciju stola OBAVEZNA je rezervacija na broj 0915562653. Program počinje u 20:30 h i traje do 02:00 h. U slučaju otkazivanja koncerta zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta ili drugog opravdanog razloga, iznos ulaznice će vam biti vraćen ili možete iskoristiti ulaznicu za novi datum koncerta.
Osnova
Popust
Vstopnice: 0.00 HRK
x Pristojbina : 0.00 HRK
Skupaj:
0.00 HRK
Osnova
Popust
Vstopnice: 0.00 HRK
x Pristojbina : 0.00 HRK
Skupaj:
0.00 HRK

Način plačila:

O dogodku

Dragi naši prijatelji i svi vi koji ćete to tek postati,
s velikim zadovoljstvom i s puno optimizma najavljujemo koncert Željka Bebeka s kojim ćemo pokušati vratiti barem nešto od vašeg zabavnog života kojeg ste izgubili u proteklih godinu dana. Sama organizacija bit će na zavidnom nivou, počevši od organizirane autobusne linije Kolodvor-Konoba-Kolodvor, osiguranog parkinga za naše VIP goste i mnoge druge, profesionalna pozornica, light show, vrhunski razglas, mnogo pirotehničkih iznenađenja, osiguranje, vrhunsko osoblje...
O našem izvođaču ne trebamo puno govoriti, jer se o njemu već sve zna, ali o nama možemo reći dvije-tri rečenice.

Konoba Kamen nalazi se u mjestu Crno, ZADAR. Predviđeni program trajati će od 20:30 do 02:00 h, na lokaciji koja se proteže na 10 000 metara kvadratnih, a maksimalan broj uzvanika bit će 2000, što znači 1 osoba na 5 metara kvadratnih i sve to na otvorenome. Naš tim će se pridržavati svih naputaka koje će propisati Nacionalni stožer RH, tako da ćete biti u sigurnim rukama.
U slučaju, ne daj Bože, otkazivanja koncerta zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta ili drugog opravdanog razloga, iznos ulaznice će vam biti vraćen ili možete iskoristiti ulaznicu za novi datum koncerta.

Za sve ostale informacije možete nam se javiti u inbox našeg Facebooka, Instagrama ili na broj 091 556 2653.

Vratimo staro normalno vrijeme!

Vidimo se!

#konobakamen