STRAIGHT OUTTA BALKAN x Fantasea Events

[ODPOVEDANO] STRAIGHT OUTTA BALKAN x Fantasea Events

location-iconSteel Venue Rovinj, Rovinj

DOGODEK JE ODPOVEDAN

Vračilo za vstopnice, kupljene prek www.entrio.hr, bo samodejno opravljeno najpozneje en mesec po načrtovanem začetku dogodka. Za vstopnice, kupljene na prodajnem mestu, je treba zahtevek za vračilo vložiti na spletni strani www.entrio.hr/refund, najpozneje en mesec po načrtovanem začetku prireditve.
Upoštevaj, da vračila za vstopnice, kupljene na prodajnem mestu, ni več mogoče pridobiti na prodajnem mestu!

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za STRAIGHT OUTTA BALKAN x Fantasea Events, 17.08.2022. - 05.10.2022. v Steel Venue Rovinj, Rovinj

#StraightOuttaBalkan hot Balkan HipHip, Trap and so much more!

Every wednesday at #SteelRovinj

This is a recurring event #EveryWednesday and the first edition on JUNE 29 was just #Epic. Check out what happens at a STRAIGHT OUTTA BALKAN NIGHT

Trenutno najpopularniji žanr urbane glazbe na Balkanu u klubu sa najboljim ozvućenjem u Hrvatskoj i šire.

Koliko vas je čekalo na nešto poput ovog?

Straight Outta Balkan u klubu Steel sada postaje stvarnost i nezaboravna zabava čekati će vas svake Srijede.

Za 29.6. i privijenac ovog eventa, za vas dovodimo 3 fenomenalna DJ-a koji će se pobrinuti da kući odete bez glasa i sa upalom mišića!

A to su:

♦️DJ Studo♦️
Jedan od mladih i najtalentiranijih DJ'eva na Balkanu. Njegovi nastupi su prepoznatljivi u mnogim gradovima i klubovima diljem Hrvatske.
Također je nastupao i u ostalim državama poput Austrije i Bosne, te garantiramo da će ovaj dj napraviti apsolutni show i opravdati svoje epitete.

Lex Dj
Svoju karijeru započeo je 2018 te godine te svojim mnogobrojnim nastupima pali i žari zagrebačke i ostale klubove duž cijele Hrvatske. Njegov stil i izbor glazbe dobiva samo pohvale te u kombinaciji s Dj Studom sprema parti kakav dugo nećete zaboraviti.

DJ Fraze

DJ FUTURISTIX
Mladi i perspektivan DJ iz Rovinja koji je potpuni zaljubljenik u glazbu i koji će oduševiti publiku svojim izborom hitova i svojom energijom.

Ulaz na Vratima: 50,00kn

Za stol i separe potrebna rezervacija u DM ili putem poruke na +385 91 736 8559

Vidimo se uskoro!

 

Deli dogodek: