Future Scope w. BORIS BREJCHA

Future Scope w. BORIS BREJCHA

location-iconJarun, Zagreb

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Future Scope w. BORIS BREJCHA, 31.05.2024. - 01.06.2024. v Jarun, Zagreb

Pripremite se za nezaboravno glazbeno putovanje jer Future Scope predstavlja ikonu Borisa Brejchu kao headlinera drugog dana Zagreb Music Festivala na Jarunu. Doživite čaroliju high-tech minimalnih ritmova koji su osvojili publiku diljem svijeta!

Boris Brejcha, poznat po enigmatičnoj Joker maski, vraća se na Jarun 31. svibnja 2024., donoseći svoju jedinstvenu glazbenu estetiku u središte Zagreba. Njegov high-tech minimal žanr nije samo glazba; to je pokret koji je transformirao elektroničku glazbenu scenu. S melodičnim minimal techno zvukom i minimalističkim pristupom produkciji, Brejcha je vizionar koji pomiče granice onoga što minimal techno može biti.

Između brojnih singlova i 12 albuma, Brejcha spretno spaja elemente raznolikih stilova, uključujući trance, techno i house. Uzbudljive vijesti i dalje stižu, jer Brejcha će početkom 2024. objaviti novi album, pružajući posjetiteljima festivala ekskluzivnu priliku da budu svjedoci njegovih najnovijih kreacija.

Ne propustite priliku doživjeti hipnotizirajuće ritmove Borisa Brejche, uz posebnu gošću Ann Clue, pojačanje iz Brejchinog labela obitelji Fckng Serious. Lokalni talenti DJ Jock, Shipe i Neroa također će doprinijeti pulsirajućoj glazbenoj avanturi uz vrhunske audio-vizualne doživljaje ovog party eventa koji ne smijete propustiti!

Umjetnik iza maske

Boris Brejcha, koji je započeo svoje glazbeno putovanje s 12 godina, prepoznatljiv je po karnevalskoj maski, podsjetniku na tragičan događaj iz djetinjstva. Kao osnivač izdavačke kuće Fckng Serious, Brejcha je postao jedan od najplodnijih DJ-eva, s milijunima pregleda njegovih nastupa na YouTubeu.

Early bird ulaznice po cijeni od 25 € rasprodane su u 1 dan. U prodaji su 1st Release ulaznice po 30 € u ograničenom broju, a cijene će rasti u sljedećim serijama kako se bliži datum eventa. Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme! 

Sve informacije o događanjima u organizaciji Future Scope pratite na FB ili IG

#ZMF

Deli dogodek: