ROK TRAJANJA: Stand-Up Trilogija - Pedja Bajović

Opomba

To je vsebina na zahtevo, kar pomeni, da si jo boš lahko po uspešnem nakupu ogledal v omejenem času 48 ur.

O dogodku

ROK TRAJANJA - treća online predstava iz Stand-Up Trilogije

(prvu predstavu - S NOGU* možete naručuti ovdje, a drugu predstavu MUŠKARAC možete naručuti ovdje)

PREMIJERNO se pred vama nalazi 15 godina karijere pravog pionira i veterana domaće stand-up komedije, pretočenih u skoro 6 sati televizijskog (Full HD 1080p) video formata - složenog u 3 tematske predstave. Puno je tu brojki, ali to bi najbolje objasnio Sir Oliver: Cijena? Prava sitnica! 

 

Ovu video Stand-Up Trilogiju čine tri tematske predstave:

-       S NOGU* (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije) - online ulaznice: LINK

-       MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju) - online ulaznice: LINK

-       ROK TRAJANJA

Pedja Bajović neće još dugo. Bit će skoro propast svijeta, pa ni on nema namjeru opstati, a kamoli sada nešto raditi na dobrobit čovječanstva! Davno su mu prošle Isusove i Aleksandrove 33, pa kako svijet do sada nije ni spasio niti osvojio, neće se više ni truditi. Prije negoli sve ode u… gospodin Bajović bi htio dobiti odgovore na još nekoliko važnih pitanja:

Starenje je prirodna pojava ili međunarodna zavjera? Je li horoskop kriv za globalno zatopljenje? Šta je strašnije: alkohol ili cigarete? Ili kurve. Koji je zvuk gori: krc ili klik? Zašto žene žive duže od muškaraca? Red, rad ili disciplina? Pas ili auto: čovjekovi najbolji prijatelj?
Skleroza. Šta sam ono htio… Sat i pol razgovora, nakon kojih ćete biti – stariji. Dobrodošli!

ZAŠTO NA OVO POTROŠITI SKORO ŠEST SATI? ...ali u tri obroka, ne mora odjednom! Svi znate šta je Sarajevo, a sigurni smo da znate i koliko je jak tamošnji humor. E sad, zamislite ovo - lik koji NIJE iz Sarajeva, usudio se da tamo ode i pred sarajevskom rajom izvede (te usput i snimi) svoju stand-up komediju! Ne jednom, ne dva, nego - tri puta! Jesu li se smijali...? Ako laže koza, ne laže rog! Evo ga kratki video u kojem možete pogledati koliko je dobro bilo, pa zaključite sami:

NAPOMENA by Pedja: Za neupućene u moj lik & djelo, sve informacije se brzo & lako mogu naći na PedjaBajovic.com

ALI, ZAŠTO TO NIJE NA TELEVIZIJI? Ovo je bilo snimljeno kako bi završilo na Netflixu; ili da to uzme HBO ili barem Amazon Prime Video. I onda se dogodi koronavirus i balkanska mini-tržišta su im pala preko (i inače daleke!) margine poslovnih planova. Naše televizije? Nemojte se šaliti, molim vas, to je moj posao!

DOBRO, ALI SAD STVARNO - KOLIKO TREBA POTROŠITI ZA TO? Ulaznica je: 35kn/~4,5€ i omogućava neograničeni broj gledanja unutar dva dana iliti 48h od trenutka kupovine.

*Broj online ulaznica je ograničen. Zašto, ako je ovo preko interneta, a ne u nekom fizičkom prostoru? Zato što želimo osigurati  da će vaše gledanje bude bez ikakvih tehničkih poteškoća. Za sva pitanja, slobodno nas kontaktirajte na [email protected]

POSEBNA PONUDA: Ukoliko ovaj video želite pokloniti dragoj osobi, za rođendan ili tekuće praznike, pošaljite nam poruku i Pedja će snimiti i kratki video s čestitkom na „svoj“ način!