MUŠKARAC: Stand-Up Trilogija - Pedja Bajović

Napomena

Ovo je sadržaj na zahtjev, što znači da ćeš sadržaj moći gledati u ograničenom vremenskom razdoblju od 48 sati nakon uspješne kupovine.

O događaju

MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju) - druga online predstava iz Stand-Up Trilogije

(prvu predstavu - S NOGU* možete naručuti na ovom linku, a treću predstavu ROK TRAJANJA na ovom linku)

PREMIJERNO se pred vama nalazi 15 godina karijere pravog pionira i veterana domaće stand-up komedije, pretočenih u skoro 6 sati televizijskog (Full HD 1080p) video formata - složenog u 3 tematske predstave. Puno je tu brojki, ali to bi najbolje objasnio Sir Oliver: Cijena? Prava sitnica

Ovu video Stand-Up Trilogiju čine tri tematske predstave:

-       S NOGU* (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije) - online ulaznice: LINK

-       MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju) 

-       ROK TRAJANJA - online ulaznice: LINK

Pedja Bajović je muškarac. Ponekad i on sâm posumnja u to, ali biologija to ipak potvrđuje – barem u onom tehničkom smislu! Oženjen, dvostruko razmnožen, vlasnik starog auta i stambenog kredita… Jedno sasvim normalno i moderno muško!

Koliki je IQ zaljubljenog muškarca? Koliko to glasova ima žena Koja je sličnost između glagola: ZApričati se, ZApiti se, ZAigrati se i ZAjebati se… Kada treba početi čitati ‘neprijateljsku’ literaturu? Sex: ženske face vs. muške misli! Je li brak stvarno institucija? Zašto je i kako batina iz raja izašla? Jesu li djeca početak kraja ili kraj početka?

Čujte i počujte njegov umorni pjev! Nije labuđi, već nekako više – gavranov. Strah, bol, tuga… i sat i po smijeha! Dobrodošli!

ZAŠTO NA OVO POTROŠITI SKORO ŠEST SATI? ...ali u tri obroka, ne mora odjednom! Svi znate šta je Sarajevo, a sigurni smo da znate i koliko je jak tamošnji humor. E sad, zamislite ovo - lik koji NIJE iz Sarajeva, usudio se da tamo ode i pred sarajevskom rajom izvede (te usput i snimi) svoju stand-up komediju! Ne jednom, ne dva, nego - tri puta! Jesu li se smijali...? Ako laže koza, ne laže rog! Izvolite kratki video u kojem možete pogledati koliko je dobro bilo, pa zaključite sami:

NAPOMENA by PedjaZa neupućene u moj lik & djelo, sve informacije se brzo & lako mogu naći na PedjaBajovic.com

ALI, ZAŠTO TO NIJE NA TELEVIZIJI? Ovo je bilo snimljeno kako bi završilo na Netflixu; ili da to uzme HBO ili barem Amazon Prime Video. I onda se dogodi koronavirus i balkanska mini-tržišta su im pala preko (i inače daleke!) margine poslovnih planova. Naše televizije? Nemojte se šaliti, molim vas, to je moj posao!

DOBRO, ALI SAD STVARNO - KOLIKO TREBA POTROŠITI ZA TO? Ulaznica je 35kn/~4,5€ i omogućava neograničeni broj gledanja unutar dva dana iliti 48h od trenutka kupovine.

*Broj online ulaznica je ograničen. Zašto, ako je ovo preko interneta, a ne u nekom fizičkom prostoru? Zato što želimo osigurati  da će vaše gledanje bude bez ikakvih tehničkih poteškoća. Za sva pitanja, slobodno nas kontaktirajte na [email protected]

POSEBNA PONUDA: Ukoliko ovaj video želite pokloniti dragoj osobi, za rođendan ili slično, pošaljite nam poruku i Pedja će snimiti i kratki video s čestitkom na „svoj“ način!