Locco Motion Session 11

[ODPOVEDANO] Locco Motion Session 11

location-iconPeti kupe, Zagreb

DOGODEK JE ODPOVEDAN

Vračilo za vstopnice, kupljene prek www.entrio.hr, bo samodejno opravljeno najpozneje en mesec po načrtovanem začetku dogodka. Za vstopnice, kupljene na prodajnem mestu, je treba zahtevek za vračilo vložiti na spletni strani www.entrio.hr/refund, najpozneje en mesec po načrtovanem začetku prireditve.
Upoštevaj, da vračila za vstopnice, kupljene na prodajnem mestu, ni več mogoče pridobiti na prodajnem mestu!

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Locco Motion Session 11, 06.06.2023. - 07.06.2023. v Peti kupe, Zagreb

Trojka koja je 16. svibnja zbog kiše bila spriječena isporučiti novu dozu vrhunske improvizacije učinit će to u utorak, 6. lipnja. Neodoljivu muziku uživo stvarat će majstori live improvizacijske scene:

Luka Čapeta - gitara
Jerko Jurin - bubnjevi
Marino Vinja - bas

Velikim stopama na scenu je već prije nekog vremena stupio mladi gitarist Luka Čapeta. Nakon školovanja u Austriji, vrlo je aktivan na live improvising sceni te je stalni član ili surađuje s brojnim bendovima i projektima, poput bendova Dunjaluk, Živa Voda, MILK, Mary May i Trokut.

Jerko Jurin je mladi perspektivni bubnjar koji je na electronic jazz scenu stupio s bendom Trokut, s kojim nastupa na prestižnim europskim festivalima i klubovima, poput Jazz festivala Ljubljana, Jantar Jazz festivala Gdańsk i Telekom Electronic Beats Festivala. Fluidan je u jazzu kao i u live electronic improviziranoj glazbi, gdje je se etablirao kroz Future Lounge sessions.

Basist Marino Vinja jedan je od najaktivnijih mladih domaćih glazbenika. Jednako se dobro snalazi u popu, funku, afrobeatu te live electronic improviziranoj glazbi. Svira u bendovima Detour, DemeNtronomes, marisol, Kwaaka Afrobeat, Headoneast te pratećem bendu Natali Dizdar. Kao producent izdaje elektroničku glazbu pod pseudonimom monovan.

Deli dogodek: