Zorica Kondža i Rišpet u Arsenalu!

Zorica Kondža i Rišpet u Arsenalu!

location-iconArsenal Zadar, Zadar

Zorica Kondža i Rišpet u Arsenalu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Zorica Kondža i Rišpet u Arsenalu!, 04.11.2023. u Arsenal Zadar, Zadar

4. studenog u Arsenalu u 22:00h - Ulaz se otvara od 20:30h

Jedinstvena Zorica Kondža dobitnica je najveće medijske nagrade Zlatni Studio Jutarnjeg lista za najbolju pjevačicu 2022. godine.

Jedna od najvećih glazbenih diva ovih prostora naklonost brojne publike osvojila je svojim moćnim vokalom, ali i nevjerojatnom energijom na nastupima koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim bilo da je riječ o mnogobrojnim glazbenim uspješnicama, o rasprodanim koncertima na kojima se uvijek traži karta više ili pak o posebnoj vezi sa svojom publikom kojoj se itekako zna odužiti koncertnim druženjima koji se dugo pamte. Više od 3 desetljeća glazbene karijere, brojni albumi, nagrade i priznanja među kojima je i nagrada “Status Hrvatske glazbene unije za izniman doprinos hrvatskoj glazbi”, hitovi pjesama kao što su “Zar je voljeti grijeh”, “Ima jedan svijet”, “Najljepše je kad si tu”, “Tako lako”, “Ti si moj san”, “Molitva za tebe”, “Zauvijek”, “Sve je noćas protiv nas” i mnogi drugi, zasigurno su garancija da ova glazbena poslastica nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Klapa Rišpet djeluje dugi niz godina te je svrstana u sam vrh uspješnih klapa u Hrvatskoj poznata po svojim hitovima: “Šta mi ljube oćeš kazat“, “Lipo mi je tu “, "Mislin samo na te“, “Kad je pošla ća", "Lumin", "Fališ mi", duetu s legendarnim Mišom Kovačem "Sunce mi od tebe dolazi" te duetima s Jelenom Rozgom "Prsti zapleteni" ,Doris Dragović „Jedina jubav moga života“ i Zoricom Kondža „Pružimo nam šansu“

Ovaj spoj jedinstvenih moćnih glasova i vječitih hitova pun je pogodak za sve ljubitelje zabavne i klapske glazbe!

Podijeli događaj: