"Životni ciklus jedne velike informatičke tvrtke" - Ante Mandić

location-iconGreen Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

O događaju

Prijava odnosno registracija za "Životni ciklus jedne velike informatičke tvrtke" - Ante Mandić, 18.02.2019. u Green Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

Udruga MBA Croatia vas poziva na zanimljivo predavanje na temu:
"Životni ciklus jedne velike informatičke tvrtke".

O predavaču:

Ante Mandić je rođen u BiH blizu Sanskog Mosta. Osnovnu školu je završio u Otoku, a gimnaziju u Vinkovcima. Nakon toga, 1983 godine, odlazi u Tehničku vojnu akademiju u Zagrebu iz koje, nakon 5 godina studiranja, izlazi kao diplomirani fizičar sa činom poručnika. Nakon nekoliko godina boravka u operativnim vojnim jedinicama na zapovjednim dužnostima vraća se u Tehničku vojnu akademiju kao predavač predmeta Vođenje i zapovijedanje te istraživač u području zaštite od nuklearnog oružja. 1985 godine magistrira na području kompjuterske simulacije diskretnih tokova. 1991 godine, početkom rata u Sloveniji napušta vojsku u činu majora te se zapošljava kao voditelj razvoja u jednoj maloj tek osnovanoj privatnoj tvrtki. 1992 godine osniva softversku  tvrtku IN2 u kojoj i danas radi.

Tokom akademske karijere objavio je više od 20 stručnih i znanstvenih radova iz područja primjene računala u procesu vojnog odlučivanja te djelovanja nuklearnog oružja. U poslovnoj karijeri dva puta je proglašen za managera godine, jednom dobio Zlatnu kunu i odlikovanje za doprinos ekonomskom razvoju Hrvatske koje mu je dodijelio predsjednik Ivo Josipović

 

O predavanju:

U organizaciji udruge MBA Croatia, za sve članove udruge, te za sve goste i javnost, gospodin Ante Mandić održat će 18. veljače 2018. godine u Kongresnom Centru Forum predavanje o svom poslovnom i životnom putu.

Gospodin Ante Mandić s nama će podijeliti sve što jednog poduzetnika čeka na tako velikom i dugom, ali uspješnom putu. Govorit će o tome kako i zašto je izabrao baš IT industriju i kako i zašto je vjerovao u budućnost i uspjeh iste te svoj put u toj industriji. Isto tako govorit će i o izazovima rasta jedne kompanije, kako i na koji način osigurati uspješan rast od svega nekoliko zaposlenika do jedne od najvećih hrvatskih IT tvrtki. I kao kruna svega, gospodin Mandić pojasnit će kako i zašto te kada se odlučiti na izlazak iz tvrtke, kome i kako je prodati. A opet, kako poslovni život ne završava prodajom tvrtke, moći ćemo čuti od gospodina Mandića i kakav je „Life After Exit“. Naravno, kao i svako predavanje udruge MBA Croatia, publika ima prilike pitati i saznati i više.

Vidimo se!

Napomena:
Prijava sudjelovanja i moguće prikupljanje osobnih podataka izvršit će se u skladu s Direktivom 95/46/EZ i Uredbom (EZ) br. 45/2001. Obrada podataka bit će ograničena i korištena u svrhu potrebe organiziranja događanja, marketinških aktivnosti prema potencijalnim članovima i promoviranja aktivnosti MBA Croatia. Prijava na događaj i sudjelovanje na njemu podrazumijevaju i suglasnost s fotografiranjem te video i audio snimanjem, te korištenjem tako nastalih zapisa od strane MBA Croatia u svrhu promoviranja aktivnosti MBA Croatia. Pri ulasku u dvoranu posjetitelji će biti podvrgnuti siguronosnoj kontroli i provjeri ulaznice. MBA Croatia zadržava pravo odbiti ulazak pojedincima koji, iz bilo kojih razloga, ne prođu sigurnosnu provjeru ili ne posjeduju važeću kartu

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.