ZIP Master Class: The Entrepreneurs' Dilemma - have an idea, now what? (Mirena Bagur & Winfried Burke)

ZIP Master Class: The Entrepreneurs' Dilemma - have an idea, now what? (Mirena Bagur & Winfried Burke)

ZIP.Factory coworking space, Zagreb

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za ZIP Master Class: The Entrepreneurs' Dilemma - have an idea, now what? (Mirena Bagur & Winfried Burke), 04.10.2016. u ZIP.Factory coworking space, Zagreb

Master Class je ZIP-ov projekt školovanja, u sklopu kojeg smo od prvog predavanja održanog u srpnju 2013. do danas imali čast i zadovoljstvo našim pokretačima startup projekata i široj zainteresiranoj javnosti kao predavače i mentore u više navrata dovoditi mnoge domaće i međunarodne stručnjake, kako bi svoja iskustva prenijeli našoj poduzetničkoj zajednici.

Ovogodišnje događanje omogućava HAMAG BICRO – Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije, tako što finacira put i smještaj gostiju predavača. Ovaj put u toj će se ulozi pojaviti Mirena Bagur, osnivačica CONTeXO Grupe u kojoj vodi tim stučnjaka s područja visokih tehnologija, zdravstvenih tehnologija i startupa te Winfried Burke, suosnivač iGetBettera, ujedno i član MIT Mentor Smart programa, fokusiranog na mentoriranje odabranih startupova.

Tijekom interaktivne prezentacije (The Entrepreneurs' Dilemma: have an idea, now what?) Mirene i Winfrieda, polaznici Master Classa će moći saznati više o tome kako najbolje uklopiti vlastitu kompaniju u najpogodnije okruženje (“Which ecosystem to choose?”), gdje pronaći izvore financiranja za početak ili poboljšanje rada (“Where is the money?”), kao i priliku učiti iz direktnog primjera (case study) startupa koji je nedavno prodan jednom tehnološkom gigantu, a prvotno je financiran od strane poslovnih anđela.

Veliku podršku ovoj inicijativi pruža i Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u Zagrebu, koje je osiguravalo i financijsku podršku u prvom ciklusu predavanja, a podršku također pruža i Europska poduzetnička mreža (een.hr), čiji je ZIP partner, a sve s ciljem omogućavanja ambicioznim i inovativnim malim i srednjim poduzećima da ostvare rast i internacionaliziraju poslovanja.

Vjerujemo da će Master Class donijeti mnogo novih i korisnih informacija, kao i dati odgovore na pitanja koja muče pokretače startupa.

Predavanje će se održati na engleskom jeziku.