ZIP Master Class #2

ZIP Master Class #2

location-iconZIP.Events, Zagreb

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za ZIP Master Class #2, 30.09.2013. u ZIP.Events, Zagreb

ZIP Master Class je jedan od novijih projekta Zagrebačkog inkubatora poduzetništva. Budući da je jedan od osnovnih ciljeva ZIP-a školovanje startup pokretača, ovim programom ZIP omogućava poduzetničkoj zajednici predavanja iskusnih poduzetnika iz cijelog svijeta, osnivača uspješnih poduzeća i startupa.

ZIP Master Class #2 održati će se 30.09.2013. u ZIP.Events prostoru (Ulica kralja Zvonimira 8) s početkom u 16 sati. Događaj će otvoriti i sudionike pozdraviti veleposlanik američke ambasade u Zagrebu, Kenneth Merten.

Drugi ZIP Master Class svojim prisustvom će ugostiti Michael Backes i Paul Jozefak, suosnivači Liquid Labs GmbH u Hamburgu sa dugogodišnjim iskustvom u VC investiranjima.

Svakako nemojte propustiti čuti njihovo iskustvo u karijeri poduzetništva i startupa. Predavanje će biti slobodno za sve sudionike, samo je potrebno rezervirati svoju ulaznicu putem entria.

Zagrebački inkubator poduzetništva naglašava da je podrška za ovaj projekt velikodušno osigurana od strane Američkog Veleposlanstva u Zagrebu.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.