ZENICA OKA MOGA

Datum će biti naknadno najavljen

do početka

Preuzmi ulaznicu na vrijeme!

Ukoliko si se već prijavio za ovaj virtualni događaj - priključi se ovdje

Naziv Cijena Količina
Regular ≈ 10 EUR

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

75.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

  • Kartično plaćanje

O događaju

Koncert  „Zenica oka moga“ prolongiran za 29. maj
 
Zbog pogoršane epidemiološke slike u Zenici kao i u cijeloj Bosni i Hercegovini, te zbog brige o zdravlju  muzičara i publike, koncert „Zenica oka moga“neće biti održan u subotu, 19.3.
Novi datum održavanja koncerta zakazan je za subotu, 29.5.2021. s početkom u 19.30 sati na sceni Bosanskog narodnog pozorišta Zenica.
Za gledatelje koji su kupili virtualne ulaznice one ostaju važeće i za novi termin, a ulaznice kupljene na blagajni BNP-a moguće je zadržati za novi termin ili vratiti novac na blagajni.
Prodaja karata za virtualni koncert legendi zeničke pop-rock scene se nastavlja putem portala ENTRIO.HR. Publici se zahvaljujemo na velikom interesu za ovaj prvi zenički virtualni koncert za koji se nadamo da će u novom terminu biti održan u povoljnijoj epidemiološkoj situaciji.
 

__________________________________________________________________________________________________

Koncert koji spaja stvarno i virtualno 

„ZENICA OKO MOGA“

 

Lokalni, unikatni projekt „ZENICA OKA MOG“ zapravo je koncert posvećen zeničkoj muzičkoj sceni i zamišljen je kao svojevsni rock vremeplov. Producent Tomislav Kašljević, inače Zeničanin sa zagrebačkom adresom, osmislio je ovaj projekt kao intimni koncert prožet silnim emocijama i namijenjen gledateljima širom svijeta. Ovim koncertom pozivamo Vas da budete dio jedinstvene priče, nečega novog i drugačijeg, ali prilagođenog ovom vremenu! Garantiramo vam produkcijski spektakl u fuziji s prepoznatljivim hitovima. Poseban tim kamermana, režisera, majstora za svjetlo i drugih stručnjaka pobrinut će se da publika kod kuće sudjeluje u neviđenom spektaklu.


Publika će moći uživati u ovom događaju putem virtualnog prijenosa 19.3.2021. s početkom u 19:30 sati.

Sam koncertni spektakl održati će se  u dvorani Bosanskog Narodnog Pozorišta Zenica!

Pop i rock veterani Zenice, legendarni gitarist i pjevač Nedžad Čamdžić Džadžo, akustičar Hisam Hiso Jusufović, grupe Nemoguće vruće, Gong i Taxi Band, te Omladinski hor Zenica i dirigent Milenko Karović svojim setovima evocirati će romantične muzičke šezdesete, dinamične sedamdesete i zlatne osamdesete. Voditelj je zenički radijski novinar-voditelj, veteran Josip Dujmović, a specijalni gost je  Tarik Filipović, najuspješniji i najpopularniji Zeničanin u regionalnom televizijskom i glumačkom svijetu.

Virtualne ulaznice kreću sa prodajom 03.02.2021. preko sustava ENTRIO.HR po promotivnoj cijeni od 10 eura. Promotivna cijena traje do  05.03.2021. te nakon tog datuma pa do dana koncerta cijena ulaznice biti će 15 eura.

SVOJE ULAZNICE POTRAŽITE NA ENTRIO.HR. 

„ZENICA OKA MOGA“- 19.3.2021. U 19:30h 

BNP ZENICA SA VITUALNIM PRIJENOSOM DILJEM SVIJETA

ŠTO JE VIRTUALNI KONCERT I KAKO KUPITI VIRTUALNU ULAZNICU?

Virtualni koncert je nadogradnja i proširenje fizičkog događaja koji vam omogućuje potpuno novo iskustvo i sudjelovanje na događaju iz udobnosti vlastitog doma
Virtualnom koncertu možete pristupiti iz svih dijelova svijeta
Virtualnu ulaznicu kupujete na www.entrio.hr - sam proces kupovine jednak je kupovini ulaznice za fizički događaj
Po završetku kupovine, umjesto uobičajene ulaznice, na mail vam stiže link odnosno poveznica za direktno uključenje u virtualni koncert
Jednim klikom spajate se u live prijenos – ulaz na koncert nikada nije bio brži!
Pratite koncert bez fizičke distance, bez maske, iz susjedne zemlje, uz dobru čašu vina, kokice, svoju bolju polovicu, u svojoj dnevnoj sobi, s kućnim ljubimcem...