Žene u autoindustriji budućnosti

Žene u autoindustriji budućnosti

Visoka škola Aspira, Zagreb

O događaju

Adria Business Network #16 u organizaciji uspješnih poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency (www.forcadigitalagency.com) i Kristine Krstinić, vlasnice MIKRIS Project Managementa (www.mikris.eu) održat će se 26.5.2021. u 18 sati u Visokoj školi Aspira, Heinzelova 62a, Zagreb.

U prvom dijelu eventa naša gošća je Monika Mikac, CBO u QEV Technologies tvrtke koja vodi jedan od timova Formule E te nudi inženjerske usluge za automobilsku industriju usmjerenu na segment elektrifikacije. Svoju karijeru započela je kao COO u tvrtki Rimac automobili. Pomogla je tvrtki da naraste od prvog zaposlenika do njih 350, a kao jednoj od prvih 5 zaposlenika to je značilo pokrivanje rada od PR-a i marketinških aktivnosti do financijske i administrativne odgovornosti. U tvrtki Rimac automobili aktivno je sudjelovala u postupku prikupljanju financijskih sredstava i pomogla im da zatvore prvu investiciju 2014. godine u iznosu od 10 milijuna eura te drugu investiciju 2017. godine u iznosu od 30 milijuna eura. Bila je aktivno uključena u sve projekte na kojima je tvrtka radila, a koji su joj dali priliku za razvoj strateških segmenata poslovanja tvrtke. Diplomirala je politologiju na Sveučilištu u Zagrebu i certificirani je projekt menadžer.

U drugom dijelu događaja slijedi osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jednominutni pitch.

Na kraju, u neformalnom druženju uz kvalitetna vina sponzora svi prisutni će imati priliku za razmjenu iskustva s ostalim sudionicima.

Dijamantni partner događaja je A1.

Srebrni sponzor je ManpowerGroup.

Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin i Visoka škola Aspira.

Partneri su Vladimir Abicic Photography, Aero Print, Vinoteka Bornstein, Kupinovo vino – Kupilek, vina Valenta, Kazalište Planet Art i Croatian Choco Concept.

Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress, Akademija Art te Radio 92 FM.