Željko Vukmirica: GU DIGI GU - Tetno sjedeljka

Željko Vukmirica: GU DIGI GU - Tetno sjedeljka

location-iconKlub kulture, Križevci

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Željko Vukmirica: GU DIGI GU - Tetno sjedeljka, 03.03.2017. u Klub kulture, Križevci

PREDSTAVA: Gu Digi Gu: Tetno sjedeljka
Igra: Željko Vukmirica; Svira: Valent Samardžija

Prva predstava, tj. tetno sjedeljka ovogodišnjeg Culture Shock Festivala predstavlja glumca Željka Vukmiricu i glazbenika Valenta Samardžiju!

UNESCO je shvatio kako su linđo, bećarac, ganga, gusle, sopile, tamburica, klapa i nijemo kolo nematerijalna baštinska vrijednost koja strancima pomaže razumjeti Hrvata. Vukmirica i Samardžija zaronili su u dosad najmanje istražene etno obrasce, koje su uključili u struju da ih cijeli svijet čuje. I pred njima se otvorio rudnik dijamanata. Sirovo bogatstvo koje treba brusiti i medijski izbrusiti da zablistaju svijetom koji je, zahvaljujući tehnološkom razvoju, postao globalno selo. I upravo je taj susret Techna i Etna iznjedrio jednu novu poetiku. I tuge i smijeha i tragikomičnoga skrivenog u tradicionalnom baštinskom obrascu koji skriva duboku mudrost naroda. Kod prijenosa obrazaca na sljedeću generaciju dolazi do raznih devijacija i opasnih pojednostavljenja. Upravo je to postao motiv za još dublje uranjanje u taj stari novi svijet. Techno voli Etno i Etno voli Techno. TETNO. Nikako ne propustite ovu 90-minutnu plovidbu zvukovima od majčine utrobe do izbjeglištva!

Petak | 3.3.2017. | 20:00 | Klub kulture
Ulazak 40/50 kn
Pretprodaja ulaznica: Klub kulture

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.