Željko Bebek @FunParkBiograd

Željko Bebek @FunParkBiograd

location-iconFun Park Biograd, Biograd na Moru

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Željko Bebek @FunParkBiograd, 13.08.2021. - 14.08.2021. u Fun Park Biograd, Biograd na Moru

Svakoga petka svi posjetitelji mogu uživati u čarobnim noćnim vožnjama, no ovoga trineastoga u 8 mjesecu i u live koncertu Željka Bebeka.  Željko Bebek, nekadašnji pjevač grupe Bijelo Dugme, svojedobno najpopularnije grupe na ovim prostorima, i apsolutna legenda regionalne scene, dolazi 13.08.2021. u Fun Park Biograd! Sa svojim pratećim bendom svirat će za našu publiku i nove hitove, ali i opus Bijelog Dugmeta. Poznato je da Bebek ima stvarno široku paletu hitova te generacijski i stilski privlači veliki dio publike, a njegova popularnost je zadnjih godina dosegla vrhunac, što potvrđuju puni koncertni prostori širom regije. Osim vrhunskih koncerata, tijekom karijere duge gotovo 50 godina publici je priuštio nezaboravne pjesme, koje i dan danas pjevaju mladi, čak i neki koji se nisu u to doba ni rodili. Moramo priznati da Bebek sa svojim toliko bogatim repertoarom ima toliko hitova da ćete zajedno sa njim pjevati uglas od prve do zadnje minute koncerta! Danas iza sebe ima sjajnu karijeru frontmena najjačeg rock benda svih vremena na ovim prostorima, ali i zavidnu samostalnu karijeru. Njegov album “Kad poljubac pomiješaš sa vinom” čekao se punih 12 godina, te ga mnogi smatraju najboljim u njegovoj solo karijeri.

Pjesme 'Gdje sam bio', 'Kaldrma', 'Dernek' i 'Začarani krug ' s povratničkog albuma postale su u kratkom roku pravi hitovi. Osim pjesama s njegovog novog albuma, pjevat će i svoje najveće hitove poput 'Tijane' , 'Dabogda te voda odnijela', 'Laku noć, svirači', 'Šta će ti biti', ' Oprosti mi što te volim', 'I bog je od nas digao ruke', 'Il' me ženi, il' tamburu kupi', 'Kako došlo, tako prošlo', 'Čaša otrova', 'Da zna zora', 'Šta je meni ovo trebalo', a i nezaboravne hitove Bijelog Dugmeta. I zadnjih godina Bebek je neprestano punio dvorane i velike koncerte na otvorenom i izdao mnoge hitove. Albumom 'Ono nešto naše' iz 2017 ponovno se vinuo u sam vrh estrade, a zadnji hit na novom albumu “Mali oblak ljubavi” napravio je u suradnji sa sinom Zvonimirom, gitaristom, s kojim izvodi i duet.

 

Svi koji su ikad bili na koncertu Željka Bebeka znaju dobro da se tu pjeva od prve do zadnje minute pa ni ne sumnjamo da će mnogi nakon zabavnih vožnji poderati grla.

Ulaznice za koncert Željka Bebeka možete nabaviti u sustavu entrio.hr i 100 kn rezervacija stola (rezervacije se primaju na [email protected] uz kupljene ulaznice)

Ulaz u prostor za koncert uz covid potvrdu ili antigenski test (testiranje se vrši od 19-21 h na ulazu parka, uz nadoplatu od 50 kuna). Svi oni koji su kupili ulaznice  mogu besplatno uživati u koncertu Željka Bebeka u koncertnom dijelu, uz antigenskii test ili covid putovnicu.  

 

Podijeli događaj: