ZAGREB - BEST OF - VLATKO ŠTAMPAR - 15 godina karijere - stand up

ZAGREB - BEST OF - VLATKO ŠTAMPAR - 15 godina karijere - stand up

location-iconKlub Sax!, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za ZAGREB - BEST OF - VLATKO ŠTAMPAR - 15 godina karijere - stand up, 06.06.2024. u Klub Sax!, Zagreb

BEST OF  - VLATKO ŠTAMPAR -  STAND UP COMEDY -  15 GODINA KARIJERE

 

UKRATKO KOJI  JE PLAN:


Večer mojih najboljih, najdražih, najcrnijih, najiskrenijih fora. Samo najbolje od najboljeg iz 15-ogodišnje karijere.  

Zajedno sa @schweppeshr zajedno slavimo dobro raspoloženje, dobre ljude i redefiniramo vremenski okvir koji je prihvaćen za takve vrste aktivnosti. Čekate petak i subotu za izlazak i druženja? Zašto vam ne bi četvrtak postao najdraži dan za izlaske. Smijanje uz neki fini Schweppes koktelić. Ne može biti loša večer. Vidimo se!  #bornsocial #schweepes

DUŽA EMOTIVNA PRIČA GDJE SE OTVARAM;

 
Prošlo je 15 godina od nekih prvih nastupa. 15 godina  karijere. Čudno mi je ovo/to nazivati karijerom. Malo prepompozno.
Ali je 15 godina nečega. Vježbanja. 
 
15 godina pišem fore i konstantno razmišljam kako i s čim vas mogu nasmijati. Hrpe raspisanih blokića, notesa, natuknica, grešaka, zabluda i nejasnoća. I onaj sveprisutni komičarski strah da si sve smiješno već rekao. I da je gotovo.
Od nastupa po birtijama, restoranima, festivalima, kazalištima, domjencima, svadbama, HNK-ovima i vatrogasnim zabavama, Lisinskima i prčijama. Bilo je svega.  A imam osjećaj da sam tek krenuo. Tj, nadam se da sam tek krenuo.

U dosadašnjoj karijeri sam napisao 5 stand up specijala:
Bratec je trd, Štamparska greška, Odraslost, Bolja polovica i  Zabezeknut. Uskoro je u planu novi 6. special. Ukupno imam više od 10 sati fora, mesa, materijala s kojim vas mogu dobiti, slomiti i nasmijati. A to mi je najdraže. Nasmijavati vas.
Neke fore više ne izvodim, nekima prošao rok, neke jednostavno više nisu ja.

Ali svaki show ima svoje najbolje, najbrutalnije, najiskrenije fore.
Plan je skupiti sve te hitove, ubojice, fore odlikaše i napraviti setlistu najbolje od najboljeg. Šlag svih 15 godina rada i truda. U 2 sata kaosa.
Nemate pojma što vas čeka. Neću vam dati da dođete do daha. :)
 
Vaš Vlatko
 
 

INFORMACIJE O ULAZNICAMA


CIJENA ULAZNICA:

PRETPRODAJA - 12EUR
NA DAN - 14EUR

*ULAZNICE NE PRODAJEMO NA ULAZU*

• Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entria. LOKACIJE; https://www.entrio.hr/outlets


TKO JE VLATKO ŠTAMPAR?
Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Osim u Mađarskoj.

" Ono što ga izdvaja od drugih, i po čemu je najbolji u zemlji, sinkronizacija je likova o kojima priča. Kerempuh mu zbog toga dobro pristaje, dio showa je čisto kazalište. Kreštave žene i tupasti frajeri, dahtanje na telefon, razglas na kolodvoru, divljanje bika, sve ih odrađuje urnebesno...

...formula njegovog humora je u deliveryju. Tu baš sjaji, a iako je materijal bez sumnje detaljno, dugo i profesionalno uvježbavan na pozornici, djeluje prirodno i neusiljeno. " *Tomislav Novak/jutarnji.

 

INFO:

• Ulaznice možete kupiti online • Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entria

• VAŽNO! Kupnjom ulaznice dajte privolu za snimanje i fotografiranje publike tijekom nastupa i te za objavu navedenih materijala!

• VAŽNO! Snimanje nastupa i komičara tijekom izvođenja materijala je zabranjeno. Pustite telefone i uživajte u showu. Hvala! Kupnjom ulaznice slažete se s navedenim uvjetom.

Podijeli događaj: