Zadar: Back2Black - crnohumorna standup comedy predstava

Zadar: Back2Black - crnohumorna standup comedy predstava

Kult Caffebar / Dišpet, Zadar

O događaju

Svako naše dosadašnje gostovanje u Zadru proteklo je u vrhunskoj atmosferi pred prepunim Kultom i Dišpetom, a pitanje koje bi nas često dočekalo nakon nastupa je "kad će nešto crnije?" Taj trenutak je konačno stigao i sada svi ljubitelji crnog humora u Zadru konačno dolaze na svoje!

"Back2Black" je crnohumorna tematska stand up predstava koju izvode Josip Škiljo i Ivica Lazaneo, komičari SplickeScene. Show na kojem ćete čuti one stvari koje su mnogima pale na pamet, ali se to nikome nisu usudili reći, jer im je bilo neugodno i nisu željeli ispasti bolesnici. Škilji i Lazaneu nije neugodno. Za njih su granice dobrog ukusa kao prava crnaca za američku policiju - čuli su za to, ali u praksi...
Ovaj dvojac prati izrazito religiozna publika pa se stoga na njihovim nastupima svako malo čuju povici "Isuse!".
Sat i pol tabu tema kroz humorističnu perspektivu, 16. veljače u Kultu i Dišpetu, vidimo se!

Napomena: Show nije primjeren za lako uvredljive osobe, te za djecu.
--------------------------------------------

CIJENA ULAZNICE: 30 kn
FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA:
Entrio prodajna mjesta: Ghetaldus Optika (Kaufland Zadar, Andrije Hebranga 2); Music Shop COMBO (Vlatka Mačeka 3); Ghetaldus Optika (Murvička 1)
➡ Na dan showa na ulazu


VIŠE O KOMIČARIMA:
Josip Škiljo -> https://youtu.be/xBf21ZR0BzI?t=12
Josip Škiljo je tridesetsedmogodišnji "mladić" te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

Ivica Lazaneo -> https://youtu.be/xBf21ZR0BzI?t=1684
Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.

INFORMACIJE na splickascena@gmail.com

SplickaScena