ZABRANJENO PUŠENJE @HALA

ZABRANJENO PUŠENJE @HALA

location-iconHALA Zagreb P233, Zagreb

ZABRANJENO PUŠENJE @HALA

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za ZABRANJENO PUŠENJE @HALA, 01.10.2022. u HALA Zagreb P233, Zagreb

Zabranjeno pušenje vraća se na zagrebačku scenu 01.10.2022., na godišnjicu velikog koncerta u unutarnjem prostoru Hala Zagreb!


Prošlo je godinu dana od nezaboravne večeri pune emocija i dobrih vibracija. Korona je u međuvremenu popustila a band je objavio novi dvostruki album "Karamba" ispunjen potencijalnim hitovima u novom i starom provjerenom stilu poznate sarajevske škole rock'n'rolla. Uz promociju novog albuma za koncert se sprema i presjek vječnih hitova a Zabranjeno pušenje na pozornicu zagrebačke Hale dolazi u nikada jačoj postavi pojačani poznatim hrvatskim blues glazbenikom Tomislavom Golubanom. Band je s novim materijalom još jednom potvrdio status jednog od najjačeg regionalnog igrača na rock sceni. Bezvremenski hitovi nikada nisu zvučali bolje a energija novog albuma kojom Zabranjeno Pušenje dolazi u Hala Zagreb osjeća se od prvog do zadnjeg takta koncerta kod svih članova banda.

Ima opet sve da se puši u Hali! Čeka nas duga i topla rock'n'roll večer u prostoru Hala Zagreb.

 

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.