Zabok: Ante Travizi -

[OTKAZANO] Zabok: Ante Travizi - "Nit' ora nit' kopa" - Stand-up Show

location-iconPOU Zabok (Kino Zabok), Zabok

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Zabok: Ante Travizi - "Nit' ora nit' kopa" - Stand-up Show, 25.04.2024. u POU Zabok (Kino Zabok), Zabok

ANTE TRAVIZI - NIT ORA NIT KOPA - STAND-UP SHOW U KINU ZABOK - ČETVRTAK 25.04. U 20H

"Nit ora nit kopa" je moj prvi one man show, a u četvrtak 25. travnja u 20h je vrijeme za prvo solo gostovanje u Zaboku. Dođite u Kino Zabok (POU) i nasmijte se skupa sa mnom!

Cijena ulaznice -> 9 eura pretprodaja / 10 eura na ulazu

FIZIČKA PRODAJA :
➡ Ghetaldus optika
Stjepana Radića 1, Zabok
Radno vrijeme: Pon - Pet 08-19h / Sub 08-13h

➡ Ghetaldus optika - Začretje
Vrankovec 1, Sv. Križ Začretje
Radno vrijeme: Pon - Ned 10-20h
 
 

Ante Travizi je dvadeseto-jedanaestogodišnjak rodom iz Splita. Bavi se stand up komedijom od početka 2016. godine. Inicijalno je bio član ogranka Studio Smijeha Split. Potkraj 2018. godine nastaje kolektiv SplickaScena gdje je rezident komičar od osnutka sve do danas. Zasad broji iza sebe preko 600 nastupa diljem Hrvatske i u regiji.

Na prvu djeluje simpatičan i zabavan, a na drugu upravo suprotno. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima „blagi“ poremećaj pažnje. Nepredvidljiv u svakom pogledu. Čak i sebe iznenadi. Vječni student ekonomije koji je nakon samo 8 godina shvatio da to ipak nije za njega. Radio je u turizmu kao svaki pošteni Dalmatinac. Ima problem s autoritetom te je shvatio da se mora baviti stand upom jer barem neće imat šefa poviše sebe.

Hrana mu je najdraža tema razgovora i oko hrane je spreman posvađat se s bilo kim, čak i s vašom bakom ako je uvjeren da ima bolji recept. Vjerojatno i ima.

Inspiraciju crpi iz svakodnevnog života, ponajviše od obitelji, prijatelja, muško-ženskih odnosa i života. Ima opskurne obzervacije i voli uključit publiku u svoj show, ali ne previše, jer ljudi nisu kupili kartu da čuju što Mate iz prvog reda misli o svemu.

Njegov prvi show „Nit ora nit kopa'“ koji je imao premijeru krajem 2021. godine uključuje materijal iz prvih 5 godina stand up karijere i ponešto novog što se uklapa u taj show.

 

INFORMACIJE ➡ [email protected]

foto: Nikola Radovani

SplickaScena

Podijeli događaj: