Love International Launch Party

Love International Launch Party

The Garden Brewery, Zagreb

O događaju

Love International godišnje je okupljanje u Tisnom, a sunčani ritmovi i opuštenost bit će predstavljeni u Zagrebu u subotu 11. svibnja u dvorištu pivovare kada u mali komadić glazbenog raja uvode Young Marco, Apiento, Nick & Pepi i Adriatic Social Club DJ-evi.

DJ i producent Young Marco stekao je ugled s eklektičnim setovima punim tropskih ritmova, afro dragulja, diska s Bliskog istoka ili izgubljenog proto-housea. Kolekcionar ploča širi svoju selekciju prekrasne i ekscentrične glazbe po cijelom svijetu, a jedinstveni talent pokazat će i ovog ljeta u Tisnom.

Apiento je DJ i producent iz Londona, urednik bloga Test Pressing, te voditelj na NTS radiju. S izdanjima na Leng, Claremont56 ili World Unknown, pravi je znalac disca, techna i svega što paše bilo kojem raspoloženju, dok kaže da radi glazbu za plesne podije i slušanje kod kuće.

Adriatic Social Club je bar ali i DJ kolektiv iz Splita, u kojem promoviraju glazbeno iskustvo uz ''vrhunski sound system, dobar osjećaj i puno ljubavi”. Matija Duić i Gogi OZ koji stoje iza Adriatic Social Cluba vrhunski su selektori, a promoviraju boogie, disco, brazilsku, afričku i balearic glazbu.

Nick i Pepi, dvojac koji stoji iza radijske emisije i glazbene večeri i live/booking agencije Adriatic Coasting i promovira glazbu od koje se osjećate dobro, pridružit će im se svima za pultom.

Ulaznice su u pretprodaji 50 kuna, dok će na ulazu cijena biti 70 kuna, a dostupne su u sustavu Entrio.hr.

Love International Festival na rasporedu je od 3.- 10. srpnja u The Garden Resortu u Tisnom, a među potvrđenim izvođačima su Gerd Janson, Josey Rebelle, Peggy Gou, Roman Flugel, Horse Meat Disco, Call Super i drugi koji će ujedno nastupiti i na zabavama na brodovima i klubu Barbarella’s. Dostupne su jeftinije ulaznice za regiju na Entrio.hr.