Women of Luminous Future kongres

Women of Luminous Future kongres

location-iconKaptol Boutique Cinema, Zagreb

O događaju

Prijava odnosno registracija za Women of Luminous Future kongres, 01.10.2021. - 02.10.2021. u Kaptol Boutique Cinema, Zagreb

Sanjaš o tome da konačno stisneš "play" i napraviš taj korak prema naprijed?

Cilj WOLF kongresa je networking, motivacija i stvarne prilike.

WOLF kongres održat će se u prostorijama Kaptol Boutique Cinema 1. i 2. listopada 2021. godine, pod pokroviteljstvom Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike te uz partnerstvo s Hrvatskom udrugom poslodavaca i CineStar Cinemas.

WOLF je događaj na kojem će se okupiti ambiciozni, poduzetni i kreativni ljudi koji su svojim obrazovanjem, iskustvom, odricanjem, riskiranjem i požrtvovnošću izgradili uspješne karijere.

Ideja je da se kroz razgovor i razne životne primjere stopi kultura novog modernog doba i društvenih medija, s karijerom, ali i raznim privatnim preferencijama sudionika.

Kroz WOLF platformu govornici će pojedincima predstaviti nedoumice, izazove koji su stizali putem, odluke koje su morale biti donešene i eventualne posljedice koje su ostavile.

Na WOLFU razgovaramo o problematici žena u društvu iz tri aspekta:

  1. žene u poslovnom svijetu
  2. odnos žena u društvu međusobno – „žena ženi je vuk“
  3. izazovi na relaciji žena, posao i obitelj

Zanimljivu klasiku - panele i intervjue, nadograđujemo s "Pep Talks" kao motivacijskim speechevima i "Meet Express" kao direktan kontakt s predavačima i panelistima.

Nekad je motivacija točno to što nam treba, a kada dolazi u paketu sa stvarnim izazovima koje su pojedinci prošli, to može biti taj ključni okidač koji će nas nadahnuti na pokret.

Baš zato zajedno stišćemo "play" na prvom izdanju WOLF kongresa.

Više informacija čeka vas na društvenim mrežama i na webu.

Vidimo se u Kaptol Boutique Cinema u listopadu!

Podijeli događaj: