WiDS Zagreb 2020 radionice

WiDS Zagreb 2020 radionice

HUB385, Zagreb

O događaju

WiDS konferencija globalna je konferencija čiji je cilj nadahnuti i educirati podatkovne znanstvenike diljem svijeta, neovisno o spolu, te poduprijeti žene u tom području. Ova jednodnevna konferencija nudi mogućnost informiranja o najnovijim istraživanjima i primjenama podatkovne znanosti u raznim domenama te povezivanja s ostalima u istom području.

WiDS je kao konferencija započeo u studenom 2015. na Stanfordu. Danas WiDS uključuje globalnu konferenciju, s oko 150+ regionalnih događaja širom svijeta.

VAŽNO! Radionice se odvijaju paralelno te je moguće sudjelovati samo na jednoj. 

Sudjelovanje na nekom od događanja vezanom uz kupljenu WiDS Zagreb 2020 ulaznicu uključuje mogućnost kreiranja fotografija i video snimki s mjesta događanja koje mogu uključivati i vas osobno te biti naknadno objavljene od strane WiDS organizatora i medijskih partnera. Konferencija WiDS Zagreb 2020 bit će prenošena uživo putem live streaming usluge i nije moguće predvidjeti hoćete li biti viđeni prilikom prijenosa te na što to može utjecati. Organizator neće odgovarati za objave koje će biti objavljivane van službenih WiDS web lokacija i profila društvenih mreža od strane drugih sudionika i posjetitelja.

Prijavom na posjetu WiDS Zagreb 2020 smatramo da pristajete da vaše osobne podatke koristimo u svrhu informiranja o aktualnoj programu vezano na kupljenu ulaznicu te o eventualnim budućim WiDS događajima u Hrvatskoj. Svoju privolu za informiranje možete povući bilo kada, odjavom prilikom dobivenog e-maila ili slanjem direktnog e-maila organizatoru.