White on White na Impulse festivalu

White on White na Impulse festivalu

Botel Marina, Rijeka

O događaju

White on White (Rijeka)
petak, 19. 10. 2018. @botel Marina od 20h
ulaznice: 30/50kn
napomena:
Broj ulaznica za koncert ograničavamo na stotinu zbog atmosfere i kapaciteta prostora botela.
prodajna mjesta: Dallas Music Shop Rijeka, sustav Entrio https://bit.ly/2OENcgY


Koncertna promocija albuma “Out of nowhere” na Botelu Marina.

WHITE ON WHITE (Rijeka)
https://www.facebook.com/MarkoRogicWoW/

White on White je slika. White on White je kantautorska priča. White on White je i pseudonim iza kojeg se udobno sakrio Riječanin Marko Rogić, u glazbi debitant, ali s glazbom, opet, cijeli život.
U proteklih je pola godine taj debitantski materijal predstavljen s dva singla “Mirage” i “This war” kao najava albuma prvijenca naziva “Out of nowhere” u nakladi Dallas Recordsa, čije će se cjelovečernje predstavljanje u punokrvnom, bendovskom formatu dogoditi 19. 10. 2018., na Botelu Marina, kao dio programa 5. Impulse festivala.

Za materijal će Marko Rogić jednostavno reći:
“Kada bih u dahu morao izvaliti o čemu je tu zapravo riječ, sveo bih stvar na tezu da je svijet koji znamo sazdan upravo i samo od naših iskustava. Tuđa slušaš i prečuješ, svoja osjećaš i, uglavnom, ne primjećuješ. Sve dok te ne pogode grimasom boli.”
Žetva takvih iskustava slada i gorčine, sažimanje u priču glazbenim ključem, suština je albuma kojom White on White ispire svoju savjest i upire na više ili manje sretne točke svojega života.Impulse je klupski festival koji spaja niz riječkih gradskih lokacija s misijom promocije urbane kulture: glazba će biti posvuda od 13. listopada do 10. studenog 2018. u organizaciji Distune Promotiona i Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci.