Entrio

White on White na Impulse festivalu

White on White na Impulse festivalu

Botel Marina, Rijeka

Naziv Cijena Količina
WoW na Impulse festivalu
30.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn

Načini kupnje:

O događaju

White on White na Impulse festivalu | 19. 10. 2018. u 20 sati
Koncertna promocija albuma “Out of nowhere” na Botelu Marina

White on White je slika. White on White je kantautorska priča. White on White je i pseudonim iza kojeg se udobno sakrio Riječanin Marko Rogić, u glazbi debitant, ali s glazbom, opet, cijeli život.
U proteklih je pola godine taj debitantski materijal predstavljen s dva singla “Mirage” i “This war” kao najava albuma prvijenca naziva “Out of nowhere” u nakladi Dallas Recordsa, čije će se cjelovečernje predstavljanje u punokrvnom, bendovskom formatu dogoditi 19. 10. 2018., na Botelu Marina, kao dio programa 5. Impulse festivala.

Za materijal će Marko Rogić jednostavno reći:
“Kada bih u dahu morao izvaliti o čemu je tu zapravo riječ, sveo bih stvar na tezu da je svijet koji znamo sazdan upravo i samo od naših iskustava. Tuđa slušaš i prečuješ, svoja osjećaš i, uglavnom, ne primjećuješ. Sve dok te ne pogode grimasom boli.”
Žetva takvih iskustava slada i gorčine, sažimanje u priču glazbenim ključem, suština je albuma kojom White on White ispire svoju savjest i upire na više ili manje sretne točke svojega života.

Ulaznice
Broj ulaznica za koncert ograničavamo na stotinu zbog atmosfere i kapaciteta prostora botela.
Cijena ulaznice iznosi 30 kuna u pretprodaji i 50 kuna na ulazu u Botel Marina.
Prodajna mjesta: Sustav Entrio i Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2A).

Uz koncertne, u prodaji je ograničen broj festivalskih ulaznica koji vas vodi na sve koncerte i popratne događaje 5. izdanja festivala, a može se nabaviti u sustavu Entrio po cijeni od 175,00 kuna (11. lipnja - 9. rujna) i 200 kuna (10. rujna - 30. rujna).
Pronađi ih na: https://bit.ly/2JpUZ2J

Impulse je klupski boutique festival koji spaja više riječkih gradskih lokacija s misijom promocije urbane kulture: glazba će pet tjedana biti posvuda u organizaciji Distune Promotiona i Studentskog kulturnog centra (SKC) Sveučilišta u Rijeci.