#welovesound: Jackmaster / Flever B2B Jogarde / Homeboy

#welovesound: Jackmaster / Flever B2B Jogarde / Homeboy

The Best Venue Hall, Zagreb

O događaju

SAVE THE DATE & GET READY!
Join us for another out-of-dimension-experience!

NOVI PARTY JE PRED NAMA!
Pridruži nam se u još jednom izvan dimenzionalnom iskustvu!

JACKMASTER
Rodno mjesto: Glasgow

Poznat je po svojoj dubini i raznolikosti glazbenog ukusa i sposobnosti miksanja raznih žanrova.

Njegovi setovi su nepredvidivi, a prava zabava uvijek je zagarantirana. Jackmaster je oznaka za putovanje puno elemenata veličanstvenih iznenađenja: iz Dance Manije preko zaboravljenih disco trakova savršeno ukomponiranih i uz house i techno, on je sve to i mnogo više. Uvijek iznenadi jer iz svog rukava zna kako i kada izvući as koji želimo i volimo.

Svirao je u brojnim klubskim institucijama klabinga kao što su fabric, Circo Loco at DC10, The Warehouse Project, Output, Berghain, Trow i Sub Club, te na festivalima kao Glastonbury, Sonus Festival. Unknown, Lost Village Festival, Dekmantel, Bestival, T In The Park, Dimensions Festivalu i mnogim drugima.

Izabran za najboljeg DJ i nagrađen kao 'Best DJ', DJ časopisa Best of British Awards, a na Resident Advisor prestižnom 'Top 100 DJs' bio je jedanaesti.


FELVER

Rodni grad: Zagreb

Marijan Felver, DJingom se počeo baviti u ranoj mladosti. U njegovom životu sve se zavrtjelo negdje devedesetih, Cosmic Disco eventima koje je organizirao u Aquariusu, te u Zagrebu ugostio neke od pionira tog doba te neke buduće zvijezde kao John Acquaviva, DJ Pierre i mnogih drugih. Klabing i njegovo iskustvo u organizaciji poguralo ga je u vlastitu produkciju, a njegovo prvo izdanje izašlo je na njemačkom labelu “Blaou” pod imenom “Audio Video Disco Connection : Der Kroatische Traum Ep” te su krenule suradnje s Dixonom.

Surađivao je s Gideonom Jacksonom, a njegove aktivnosti i suradnje dovele su ga do nastupa na popularnim “Wiggle” noćima, uz rezidente Terry Francisa i Nathan Colesa. Na nekim od prvih festivala u Hrvatskoj kao što su Valkana te Aquatica, imao je upletene svoje prste, a trenutno organizacijom Stereotip nedjeljnog plesnog programa puni neobične prostore s dobrom glazbom i veselim denserima.


JOGARDE

Rodni grad: Zagreb

Jogarde je strastveni DJ i poznavalac dobre glazbe s kojom je uvijek znao rasplesati mnoge u Masters Clubu u Zagrebu gdje je vrtio kao rezident još od početaka 1999. On je odgovoran za prepoznatljive evente u Zagrebu pod nazivom ‘’Freilauf’, na kojima je predstavio publici neke od najpoznatijih svjetskih entuzijasta disco & house zvuka. Promovirajući inspirativnu glazbu i dovodeći imena kao Dixon, Ame, Prins Thomas, Gerd Janson, Metro Area, Justin Vandervolgen, Mark E, Mark Seven, Land of Light, Lexx, Hunee, Ilija Rudman, Young Marco, Xosar, Mike Huckaby, Boo Williams, Felix Dickinson, Vladimir Ivković, Abel i mnoge druge, doveo je jedan poseban štih u grad Zagreb.

Godine predanosti glazbi osigurale su mu titulu jednog od najboljih hrvatskih DJ. Svirao je uz legende kao Francois Kevorkian or Theo Parrish, svirao The Garden Festival, Sonus Festivalu, Lost In A Moment, raznim klubovima u Barceloni, Belgradu, Berlinu, Bratislavi, Düsseldorfu…. Čini se da je još jedno divno putovanje u procesu!


HOMEBOY

Rodni grad: Zagreb

HOMEBOY je kao umjetničko ime rođen 2006. godine kada je preuzeo od Marka Pelaića glazbenu osobnost dopustio mu da se usredotoči na zarazno razigranu i plesnu glazbu.

Iskreno, Homeboy je uvijek bio negdje uokolo: pratio je i njegovao Markov glazbeni rast kroz različite projekte i žanrove, dajući mu vremena i prostora da njegov pravi poziv primijeti. koji upija sve osnove house glazbe koja je imala sto za ponuditi i to usvajanjem njegovog osobnog stila. Homeboy je svojim osebujnim stilom i strašću prepoznat od Speak Recordings, Hypercolour, Bureka, te je sada zahvaljujući Marku i njegovim prijateljima suosnivačima, glava House is OK Recordsa.Merken

MerkenMerken